Rastitupa

Kalenteri/varaukset
Täyttö www-sivujen sisällönhallinnan kautta. Jos et omaa tunnuksia, ota yhteys esim. johonkin tied. vlk:n jäseneen. Tunnuksia saa osoitteesta webmaster ät paimionrasti.fi

Karttalinkki

Kuvia kuvapankissa

Ohjeita majoittujille

Seuramaja Rastitupa

Paimion Rastin seuramaja Rastitupa

Rastitupa sijaitsee Paimion kaupungin Ilttulan kylässä, osoitteessa Ilttulantie 101. Aiemmin kyläkouluna toiminut Kevolan vanha koulurakennus on kesästä 2004 lähtien ollut Paimion Rastin seuratoiminnan keskus. Sen lisäksi se toimii omien ryhmien ja ulkopuolisten seurojen leirikeskuksena.

Majoitusta varten Rastituvalla on käytössä kaksi huonetta alakerrassa, joissa 9 ja 8 vuodetta. Tyynyt ja peitot talon puolesta, ei lakanoita. Majoittujien käytössä on myös sali/oleskelu/lattiamajoitustila ja 2006 remontoitu hyväkuntoinen keittiö täydellisine varustuksineen. Leireilijöiden käytössä myös langanton nettiyhteys!

Erillinen saunarakennus laajennettiin vuosina 2005-2006. Nyt sauna ja suihkutilojen ohessa on tilavana pukuhuoneena tai palaverinpitopakkana toimiva huone ja WC. Saunarakennuksessa leireilijöiden käytössä myös pesukone ja kuivaushuone.

Rastituvalla on myös esim. jalkapallon pelailuun sopiva suuri nurmikenttä.

Seuramaja Rastituvan varaukset tehdään sähköpostitse: rastitupa(miukumauku)paimionrasti.fi

Tilavaraukset tulee perua vähintään kaksi (2) viikkoa ennen varausajan alkamista. Peruuttamattomista varauksista peritään 50 % hinnasta.

Paimion Rasti ry Varsin Hyvä ry EU EMOTR