Tulokset
Väliajat
Online väliaikasivu

Muukkonen ja König-Salmi pääsarjojen voittajat

Pääsarjojen kisa-analyysit

Kuvia kisoista

Palaute

Harju yllätti vetolistan laatijat

Silja-rastit Veikkauksen kohteina

Toimitsijaluettelo

Majoitusta vailla?

Harjoituksia Paimiossa


Knuutniemen kalliot tarjosivat kauniin suunnistusmaiseman.

 • Silja-rastit on tältä vuodelta juostu ja tulokset julkaistu. Miehissä Petteri Muukkonen piti ylivoimaista vauhtia voittaen kisan lähes puolellatoista minuutilla. Naisissa kisaa dominoi Vroni König-Salmi.


 • Ruusut ja risut Silja-rasteista voit jättää palaute-sivulla.


 • Silja-rastien väliaikaseurannassa käytettiin uuden uutukaista WAP-pohjaista ratkaisua. Kilpailun seurannan ja kuulutuksen tarpeisiin luodun järjestelmän myötä myös yleisöllä oli mahdollisuus seurata reaaliaikaista tilannetta omasta GSM-puhelimesta. Kotikatsomo saattoi seurata väliaikatilannetta ihan tutulla WWW-selaimella.


 • Suunnistuskauden tietää varmasti avatuksi, kun Paimion Rastin rutinoitunut järjestelykoneisto järjestää Sauvossa 21.4.2002 XVII Silja-rastit. Kisakoneisto hioo viimeisiä kuvioitaan järjestelyjen sujumiseksi! Kisoihin on tulossa lähes 1600 suunnistajaa.


 • Silja-rastien 12-sivuinen tuhti kisalehti tulee painosta 17.4 ke illalla ja jaetaan Paimion&Sauvon&Piikkiön kotitalouksiin torstaina. Lähtölistoja lukuunottamatta kaiken oleellisen tiedon kilpailijoille sisältävä lehti odottaa Sinua kisapaikalla sunnuntaiaamuna!


 • Silja-rastien pääsarjat kuuluvat tänäkin vuonna Veikkauksen pelilistoille. Miesten ja naisten kovatasoisissa pääsarjoissa veikataan superkaksaria eli veikkaajan tulee tietää voittaja ja kakkoseksi sijoittunut.


 • Ratamestari Juha Suominen lupaa suunnistajille erittäin kaunista ja suunnistuksellista sekä hyväkulkuista maastoa! Mielestämme se olisi sopinut loistavasti vaikka SM-pikaan. Tervetuloa siis nauttimaan! Kisamaastosta on kuva ja karttapala näyte kisamaastosivulla. • [Esittely] [Yhteystiedot] [Kilpailut] [Peimarin Rastit] [Tiedotukset]
  [Edustusryhmä] [Nuoret] [Verkkovihko] [Keskustelupalsta] [Linkit] [Etusivu]
  webmaster@paimionrasti.fi