Harju nousi pelilistan ulkopuolelta kakkoseksi

Silja-rasteilla pelatut superkaksarin kohteet eivät innostaneet Suomen vedonlyöntikansaa. Miesten Superkaksari 2:ssa vaihto jäi 980 euroon ja naisten superkaksari 3:ssa 773 euroon. Miesten ykköspariksi oli pelattu 4 Lakanen Jonne-14 Salmi, jonka kerroin jäi sekin kohtuulliseksi 12,15. Naisissa ykköspari oli selvä. Järjestys 11 König-Salmi - 10 Kolkkala oli pelattu vastakkaista hieman paremmaksi.

Tapiolan Kehonrakentajien pistämättömat vetovihjeet osuivat miesten puolella tehokkaasti kohdalleen. Ykkössuosikki Salmi oli viides. Haastajista Muukkonen nousi voittoon, Jonne Lakanen kolmanneksi ja Simo Martomaa neljänneksi. Kun vielä mustat hevoset Harju (2.) ja Hölsö (9.) mahtuivat kymppisakkiin, niin onnistumisprosenttia voi kehua erinomaiseksi. Voittopari 9 Muukkonen - 18 Muu kakkonen antoi rahat takaisin muhkealla kertoimella 44,28.

Naisissa vaaka kääntyi König-Salmen hyväksi, joten rahoja palautettiin kertoimella 6,26 yhdistelmää 11 König-Salmi-10 Kolkkala veikanneille. TapKe ei vinkeissään paljoa antanut muille kilpailijoille toivoa murtautumisesta kärkikaksikkoon. Suositelluista juoksijoista vain Outi Sareila onnistui viidennellä sijallaan.


Antti Harju antoi arvan yllättää.


Takaisin Silja-Rastien pääsivulle

[Esittely] [Yhteystiedot] [Kilpailut] [Peimarin Rastit] [Tiedotukset]
[Edustusryhmä] [Nuoret] [Verkkovihko] [Keskustelupalsta] [Linkit] [Etusivu]
webmaster@paimionrasti.fi