25-Manna 2023

Perinteinen kauden kohokohta, 25-osuuksinen seuraviesti, 25-Manna suunnistetaan lauantaina 7.10.2023 Botkyrkan Lidassa n. 30 km lounaaseen Vikin Linen terminaalista Tukholmasta. Osuuksia on tarjolla eri-ikäisille H/D11 -taitotasosta alkaen veteraanisarjoihin. Paimion Rasti on perinteisesti osallistunut 25-Mannaan kahdella joukkueella ja tätä tavoitellemme tänäkin vuonna. 

Matkustus: Laivamatkat ja menomatkan aamupala on varattu Viking Linelta (Grace ja Glory). Bussikyydistä vastaa totutusti Reijo Salokannel Launokorven autolla. Matkaan lähdetään Paimion kaupungintalolta perjantaina 6.10. klo 18.45 ja paluu Paimioon on sunnuntaiaamuna.

Ilmoittautuminen: Kilpailun ensimmäinen ilmoittautumisporras päättyy 27.8.  Käy ilmoittautumassa IRMAan siis mahdollisimman pian. Huom! 25-Manna löytyy Irman kilpailukalenterista valitsemalla ylävalikosta kalenterityypiksi "seurakalenteri". Kirjaa ilmoittautumisen yhteyteen myös, löytyykö oma SI-tikku käyttöön. Ilmoittautumisen voi tehdä myös suoraan markus.lindeqvist@gmail.com.

Maksut: Reissu maksaa kilpailijoilta ja huoltajilta 75€, kisaturistilta 100€.

Joukkuevalinnat: Joukkueet julkaistaan viimeistään sunnuntaina 1.10.2023.

Yhteyshenkilö: Markus Lindeqvist p.0443635082, hytit/laiva Kaija Hulkkonen p.0405170853, Bussi + kuljettaja: Launokorpi, Reijo Salokannel puh.0445362700

Toivottavasti saadaan niin huiput, nuoret kuin harrastepuolen väkeä reilusti mukaan - tervetuloa!

Muistakaa ottaa oma SI-tikku ja hakaneulat mukaan!

**********

Tarkempaa tietoa matkaan liittyen:

OTA kuvallinen henkilöllisyystodistus mukaan (passi tms) mahdolliseen rajatarkastukseen.

Alla olevista linkeistä kisasivuille, säätila...

Pe 6.10.23

Bussi tulee Paimioon 18:45 ja lähtee klo 19:00 Paimion kaupungintalon edestä ja ajaa Valkojantien, Syybyntien, Iso-Iivarintien ja Turun moottoritien kautta satamaan.

Kyytiin pääsee myös Turussa Caribian pysäkiltä, Linja-auto asemalta (tilausajolaituri, tavara-aseman kulmalla) ja tarvittaessa myös rautatieaseman edessä olevalta pysäkiltä.

Ilmoita Markukselle, jos tulet matkan varrelta (=Turussa) kyytiin.

Satamaan suoraan tulijat, ei tarvitse ilmoittaa. Bussi on satamassa n 19:45.

Matkalippujen jako n. klo 20:00 bussissa/sen luona. Ole ajoissa paikalla.

 

Laiva (Viking Grace) lähtee klo 20:55.

Tärkeää!! Joukkuepalaveri pidetään klo 21:00 – 22:00 laivan kokoustiloissa kannella 9, infon lähellä, josta seuralle on varattu oma kokoushuone.

Kaikkien juoksijoiden ja joukkuehuoltajien paikallaolo on suotavaa, sillä palaverissa käydään läpi kilpailuun liittyvät asiat. Huom! Palaveri alkaa klo 21, joten siirry kokoustiloihin mahd.pian.

Tutustu etukäteen kilpailuohjeisiin ym. tietoihin kisasivuilta.

 

La 7.10.23

Aamiainen tarjoillaan laivan buffet ravintola Aurorassa kannella 10 alkaen klo 5:30 (paikallista aikaa). Mahdollisesti jo klo 5:00 – asian voi käydä tarkistamassa illalla ravintolasta.

Laiva on Tukholmassa klo 6:30 ja lähdemme välittömästi kohti kisapaikkaa.

Kisapaikalla:

Bussin purku- ja lastauspaikalta on matkaa kisakeskukseen n. 1800 metriä. Järjestäjät toivovat nopeaa purkua, että seuraaville busseille jää tilaa.

Seurateltan pystyttäminen tehdään yhdessä (ensimmäisen ja toisen osuuden juoksijat ovat vapautettu tästä tehtävästä, samoin joukkueiden huoltotehtävissä toimivat).

Seuratelttapaikka ei ole vielä tiedossa kuten ei kilpailukeskuskarttakaan. Tarkistakaa paikka kisasivuilta ennen matkaa.

Kilpailu alkaa klo 9:00 paikallista aikaa.

 

Paluumatkalle satamaan bussi lähtee heti kilpailun jälkeen, kun kaikki ovat valmiina nousemaan bussiin.

Matkalippujen jako tapahtuu bussissa. Laiva (Glory) lähtee klo 20:00.

 

Su 8.10.23

Laiva on Turussa klo 7:35, bussi lähtee takaisin Paimioon välittömästi.

Laivamatkaan liittyvät muutokset ja kyselyt Kaija puh. 040 5170 853 (ennen perjantaita) ja matkalla Markus (puh.nro yllä).

Ilmoitathan mahdollisista muutoksista mahdollisimman pian, kiitos.

Onnistunutta manna-matkaa kaikille!

---------------------------------------