Nauvo Camp 26. - 27.1.2019

Perinteinen Nauvon leiri oli jälleen kerran menestys!

Mukana oli kaikkiaan parikymmentä urheilijaa - kaikilla valtava polte harjoittaa suunnistustaitoa. Tämän leirin kantava teema olikin selittelyn sijaan keskittyä itse tekemiseen ja itsensä kehittämiseen.

Mukana leirillä oli muista alueen seuroista TuS ja PIF, jotka tarjosivat kaivattua sparrausta etenkin lauantai-iltapäivän yhteislähtötreenissä. Kiitos!
Leirin treenijärjestelyistä vastasi PIF - etenkin Nauvon oma poika Mats Dahlen, joka oli jälleen kerran taikonut huippuradat treeneihin. Viimeistään sunnuntaiaamun keskimatka Vinappan kartanon omilla tiluksilla imi viimeisestäkin PR-huipusta mehut - niin henkisesti kuin fyysisestikin. Kiitos, Mats!

Olosuhteet olivat varsin talviset, mutta ketään se ei tuntunut häiritsevän. Pakkaslunta saatiin vielä leiriviikolla joka päivä parin sentin kerros lisää, joten treeneissä otettiin kaikki hyöty irti viuhka- ja perhoslenkeistä. Se teki kuitenkin harjoituksista entistäkin monipuolisempia, eikä n. 30 cm:n puuterilumikerros juuri aiheuttanut lisäkuormitusta.

PR-huipputiimin uudet nimet olivat selvästi juuri tällä leirillä päättäneet laittaa jauhot suuhun seurakavereille Heinosen Sampan ottaessa valtavaa reisivoimaa uhkuvalla loppukirillä koko yhteislähtötreenin voiton sekä Takasen Larin viedessä leirin päättänyt keskimatka nimiinsä suvereenisti 11 sekunnin erolla.
Tsekkaa miesten leiritunnelmat alta löytyvältä videolta!

Lumikenkiä ei lopulta tarvittu, mutta kenelle kyyti oli silti kylmää? Tsekkaa videolta seuran uusimpien urheilijoiden kommentit leiristä! @ThouniS @SamuelHeinonen @TakanenL #NaguCamp #PRFamily #suunnistus pic.twitter.com/Zcwb66gpKa

— Paimion Rasti (@PaimionRasti) 27. tammikuuta 2019
Leiriohjelma:

pe 25.1.
PR Circuit
la 26.1.
Harjoitus 1: Viuhkasuunnistus multitekniikka-teemalla n. 60 min, Våno
Harjoitus 2: Päivä- / yöyhteislähtö 5,0 km / 7,0 km, Samslax
su 27.1.
Harjoitus 3: Keskimatka 4,3 km / 5,7 km, Vinappa