NUORTEN JUKOLA 2007 VALMENTAJAPALKINTO

Suunnistusvalmentajat ry palkitsi tänä vuonna ensi kertaa Lapuan Jukolan viestissä parhaaiden suomalaisjoukkueiden valmentajat valmentajapalkinnolla. Palkinnot menivät Venloissa Asikkalan Raikkaan ja Jukolassa Kalevan Rastin valmentajille.

Nyt palkitsemiskäytäntö laajenee myös Nuorten Jukolaan. Suunnistusvalmentajat ry palkitsee parhaiten sijoittuvan suomalaisen suunnistusjoukkueen valmentajat valmentajapalkinnolla Paimion Nuorten Jukolassa 2007.

Suunnistusvalmentajat ry:n paimiolainen puheenjohtaja Markus Fingerroos kertoo, että palkintojen tarkoituksena on antaa tunnustusta merkittävästä panostuksesta suunnistusseuran valmentajatoimintaan ja suomalaiseen suunnistusvalmennukseen .

Suunnistusvalmentajat ry on suunnistus-, hiihtosuunnistus- ja pyöräsuunnistusvalmentajien yhteinen yhdistys. Suunnistusvalmentajat ry on yhtenä asiantuntijatahona vaikuttava osa suomalaista valmennusjärjestelmää.Suunnistusvalmentajat ry:n tehtävänä on suunnistusvalmentajien toiminnan tukeminen ja arvostuksen nostaminen.Suunnistusvalmentajat ry jakaa käytännönläheista ja teoreettista suunnistustietoutta ja yhdistää suunnistusvalmennuksesta kiinnostuneet ihmiset.

Suunnistusvalmentajat ry:n toiminnasta löytyy enemmän tietoa yhdistyksen omilta kotisivuilta www.suunnistus.net/suunnistusvalmentajat.