PR:n sinetti uusittiin


Nuori Suomi ry:n ja Suomen Suunnistusliiton myöntämä sinetti todistaa seuraavat kaksi vuotta 22 suunnistusseuran laadukasta nuorisotoimintaa. 16 seuraa, niiden joukossa Paimion Rasti, uusi sinettinsä. Kuusi uutta suunnistusseuraa sai nyt sinettitunnuksen; laatuseurojen joukkoon tulivat mukaan Angelniemen Ankkuri, Ikaalisten Nouseva-Voima, Kangasniemen Kalske, Kuopion Suunnistajat, Suunta 101 ja Vaasan Suunnistajat.

Sinetti kertoo seuran toiminnan laadusta: toimintaa ohjaavat tasavertaisuus, lapsilähtöisyys, monipuolisuus ja kasvatuksellisuus; kaikki halukkaat pääsevät mukaan toimintaan, josta vastaavat koulutetut ohjaajat.

- Seura voi hyödyntää näitä laadun kriteereitä muun muassa seuran toiminnan markkinoinnissa sekä muun toiminnan kehittämisessä, Suunnistusliiton nuorisopäällikkö Anneli Miettinen kannustaa.

Sinetti ei ole tunnus vain seuran nuorisotoiminnalle, vaan kriteerien toteutumista ja laadukkaaseen toimintaan sitoutumista kaivataan koko seuralta. Siksi Paimion Rastissa on menossa mm. seuratoimintakysely. Jäsenistö pääsi kyselyssä esittämään näkemyksiään, missä ollaan ja mihin ollaan menossa. Ville Virtanen Suunnnistusliitosta esittelee kyselyn tuloksia la 8.5.

Taloudellista etua sinetistä saamme, kun tilaamme SSL:n tuottamaa materiaalia SLU:n myyntipalvelusta (p. 09-34812266, -34812291, e-mail: myyntipalvelu@slu.fi). Alennus on 15 %. Lisäksi saamme liitolta Annelin palvelujen lisäksi ilmaista koulutusta. Suunnistaja-lehti tarjoaa palstatilaansa toimintamme esittelyyn.

Nuori Suomi ry tarjoaa sinettiseuroille monenlaisia palveluja.

Mihin sitoudumme Sinettiseurana:
- toimimme laatimiemme tavoitteiden mukaisesti
- raportoimme toiminnastamme vuosittain liitolle
- osallistumme Sinettiseurojen tapaamisiin
- käytämme sinettilogoa kaikessa nuorisotoimintaa koskevassa tiedotuksessamme

Sinetti ei ole mikään ikimerkki, vaan edellyttää seuran sitoutumista laatukriteereihin. Seuraavan kerran sinetit ovat haettavissa vuonna 2006.

Lisätietoa Sinetistä antaa seuramme nuorisopäällikkö Leena Salo.
Tweet