Syyskokous ja kauden päättäjäiset

Paimion Rastin sääntömääräinen syyskokous ja kauden päättäjäiset pidetään Tillintuvalla lauantaina 27.11.2021 klo 14.

Pyydämme ilmoittautumaan linkin takana olevaan taulukkoon sunnuntaihin 21.11. mennessä. Kokousmateriaali lähetetään ilmoittautuneille ennen kokousta.

Aloitamme syyskokouksella ja virallisten asioiden jälkeen on vuorossa palkitsemisia ja riisipuuroa. Tarjoilujen takia tarvitsemme ilmoittautumiset, jotta osaamme varata riittävästi puuroa.

Halutessasi voit ottaa mukaan pikkupaketin, niin tontuilla on jotain jaettavaa juhlan lopuksi.AVI päätti 15.11., että Varsinais-Suomessa saa järjestää yli 50 hengen tilaisuuksia vain koronapassin käyttöönottaen. Näin ollen jokaiselta syyskokoukseen ja kauden päättäjäisiin saapuvalta vähintään 16 vuotta täyttäneeltä vaaditaan koronapassi. Koronapassit tarkastetaan ovella THL:n Koronatodistuksen lukija -sovelluksella THL:n ohjeiden mukaan.

Koronapassin voi jokainen helposti ladata kännykkäänsä netistä Omakannasta (kanta.fi) ja sovellus näyttää koronapassien tarkastajalle vain nimen ja koronapassin olevan voimassa. On myös mahdollista itse tulostaa koronapassi ladattuaan sen ja paperinen koronapassi toimii samoin kuin kännykällä oleva.

Suosittelemme kaikille tilaisuuteen osallistuville kasvomaskin käyttämistä, jotta voimme yhdessä turvallisesti kokoontua päättämään seuran asioista ja juhlimaan päättynyttä kautta.
Tweet