Lumonite Peimarin yö valmisti Jukolaan

Runsas viikko ennen poikkeuksellisen pimeää Jukolan viestiä suunnistettiin Lumonite Peimarin yö -lähikilpailu. Antti Veijalaisen tekemä uusi kartta Kaimalan ja Kerrosvuoren laakeilta rinteiltä tarjosi hienon ympäristön viritellä mieltä ja koneistoa kohti Jukolaa. Etenkin miesten pääsarjaan osallistuikin mukavasti suunnistajia. Harvemmin nimittäin löytyy kilpailuja, joissa osallistujista yli kolmannes on 21-sarjalaisia!

Tulokset löytyvät tulospalvelu-sivustolta.
Ensimmäisen Lumonite Peimarin yö -lähikilpailun kokeilu oli kaikkien eri-ikäisten suunnistajien välinen kilpailu, jossa verrattiin kilometriaikoja sarjahyvityksellä muokattuna. 21-sarjalaiset pitivät tässä vertailussa kohtuullisen hyvin asemansa - etenkin naisissa Inga Damben ja Päivi Aution johdolla. Sen sijaan miehissä pääsarjan voittajan Topias Arolan jälkeen seuraavaksi nopein oli H40-sarjan Markus Lindeqvist, kun hyvityssekunnit oli laskettu ajasta pois. Tarkempi taulukko löytyy sivun alalaidasta.

Nämä neljä veivät nimiinsä siis palkintoina olleet Nvii:n tossut ja Lumoniten Compass R -lamput. Lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotun Str8 -kompassin voitti Piffenin Patrik Ahlbäck. Onnea voittajille!

Kerrosvuoren uudelle kartalle pääsee suunnistamaan omatoimi-Peimarien myötä vielä lauantaihin 21.8. asti. Pysäköinti ja kartat on maankaatopaikan kentällä osoitteessa Inkeriäistentie 62.

Suuret kiitokset kaikille osallistujille, järjestäjille ja maanomistajille!