Nuorison syyskausi käynnistyy ti 10.8.

Harjoitukset alkavat klo 18.00 oman ryhmän kokoontumisella ja päättyvät n. klo 19.15-19.30. Harjoituspaikka vaihtelee, jotta pääsemme kokemaan suunnistuselämyksiä erilaisissa ympäristöissä ja harjoittelemaan taitoja monipuolisesti.

Uudet harrastajat ovat aina tervetulleita mukaan kokeilemaan harjoituksiimme. Voit mielellään ilmoittaa tulostasi etukäteen ryhmän valmentajalle. Yhteystiedot löydät alta. Vanhemmat ovat tervetulleita mukaan liikkumaan lapsien kanssa ja ohjaajiksi kaikkiin ryhmiimme.

Harjoituspäivät ja paikat
10.8. Luontopolku
17.8. Kerrosvuori (Kaimala)
24.8. V-S Kompassi-cup 4, Piikkiö
31.8. Tätilä, Nesteen lähellä Biotien päässä
7.9. Nummenpään louhos
14.9. Naurisorko, masto
21.9. Husontie, motocrossrata
28.9. Husontie, motocrossrata
5.10. Paimion Parantola

Ryhmät:
- Rastipolku Family (alle kouluikäiset oman vanhemman kanssa)
- Rastipolku Sport (7-10v.)
- MiniPower (10-13v.)
- Power (14-17v)

Vanhemmat ovat tervetulleita mukaan liikkumaan lapsien kanssa ja ohjaajiksi kaikkiin ryhmiimme. Metsässä saattajaa tarvitsevilla lapsilla on toivottavaa olla oma vanhempi mukana rajallisten ohjaajaresurssien vuoksi. Otammekin mielellämme uusia ohjaajia mukaan ja tänä vuonna olemme jakaneet aktiivisesti mukana olleiden lasten vanhemmille myös rastien haku vuoroja. Nämä vuorot löytyvät vuosilakanan toiselta välilehdeltä.

Toiminta koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi:

- Kaikki ryhmät (Power, MiniPower, Rastipolku Sport ja Rastipolku Family) kokoontuvat yhteisharjoituksissa omana ryhmänä erillään muista.

- Alkuohjeistuksen aikana huomioidaan 2 metrin turvavälit.

- Alkuverryttely toteutetaan ilman kontakteja.

- Halutessaan voi lapsi oman vanhemman kanssa tai perhe lähteä suoraan suunnistusradalle. Ota kartta ämpäristä, kirjoita lapsen / lapsien nimet listaan ja lähde omatoimisesti metsään. Omatoimisesti metsään lähtevien poistuloa ei kontrolloida, voit lähteä harjoituksen jälkeen kotiin ilmoittamatta siitä ohjaajille.

- Suunnistustreeni toteutetaan pienryhmissä (ohjaaja + max 5 lasta) tai oman vanhemman/perheen kesken. Osatessaan suunnistaja suunnistaa yksin tai parin kanssa.

- Ohjaajat käyttävät maskia, mikäli ohjaavat lasta lähietäisyydeltä.

- Treeneihin tullaan vain terveenä!

Seuraamme koronatilannetta ja tarvittaessa muutamme kokoontumisohjeita suuremmalla porrastuksella tai muutamme harjoitukset omatoimiharjoituksiksi.
Tweet