Räntärastit

Paimion Rasti järjestää talvisen suunnistustapahtumasarjan Räntärastit su 29.11. alkaen. Tapahtuma on tarkoitettu sekä Paimion Rastilaisille että seuran ulkopuolisille.

Kyseisen viikon Rasti suunnistaa harjoitus korvautuu Räntärasteilla, missä tarjolla on useita eritasoisia ratavaihtoehtoja ja Emit -leimaus. Sopivat vaihtoehdot löytyy myös uusille lajiin tutustujille. Tapahtuman suunnittelussa on huomioitu erityisesti lapsiperheet, sillä mukana on myös leimausrata ja tonttusuunnistus Hanhijoen koulun pihakartalla, minkä lisäksi kaikki lapset palkitaan maalissa.

Räntärastit on maksuton seuran jäsenille, kun ilmoittautuu nettilomakkeen kautta viimeistään 2 päivää ennen tapahtumaa. Muutkin osallistujat pääsevät ennakkoilmoittautuen mukaan edullisempaan hintaan. Lähdöt tapahtuvat vapain lähtöajoin kuntorastityyliin klo 11.00-11.30 välillä.

Toistaiseksi Räntärasteille on varattu marraskuun lopun starttitapahtuman lisäksi ajankohta vuoden vaihteen jälkeen su 3.1.2021. Tämän jälkeen tehdään päätöksiä jatkosta.

Katso tarkemmat tiedot Räntärastit -sivuilta.
Tweet