Kangasala-Jukola

KANGASALA JUKOLA 2019

Paimion Rastin seurateltalla, tuulisuojapaikka nro S205 ja S206, pidetään lauantai-iltana, heti Venlojen viestin palkintojenjaon jälkeen (n klo 20:30- ), kaikille mukana oleville seuran juoksijoille ja kannustajille kahvitilaisuus.
Pyritään mahdollisimman vapaamuotoiseen tilaisuuteen.
Teltalla kuullaan Venlojen mietteitä juoksuistaan ja mm. valmentajilta viime hetken vinkkejä yms tulevaan Jukolan kisaan.

Olet lämpimästi tervetullut paikalle!

Huom! Muina aikoina tarjoilut ovat pääosin tarkoitettu vain kilpailijoille.

Seurateltta:
Teltan purkutalkoot ovat sunnuntaina sopivana ajankohtana (n klo 11-12 ?) ja kaikkien paikalla olevien odotetaan osallistuvan purkutalkoisiin, kiitos.

Nähdään Jukolassa!

T: Kaija ja Kristiina


JOUKKUEET JA BUSSIKULJETUS:

Kangasala-Jukolan joukkueet on nyt valittu. Venlojen viestiin Paimion Rasti osallistuu kahdeksalla tiimillä ja Jukolaan ainakin viidellä täydellä joukkueella.
Jukolan kutos-joukkueesta uupuu tällä hetkellä kaksi viestinviejää, mutta toivottavasti jostain vielä ilmaantuisi pari suunnistajaa lisää.

Sekä Venlojen, että Jukolan osalta joukkueiden muodostamisessa on huomioitu toiveita, vamma- ja terveystilanne ja myös ikä tarvittaessa.
Kunto on jokaisella huono, joten sitä ei ole huomioitu mitenkään ;)
Kummassakin viestissä joukkueet 1-2 ovat normaaliin tapaan kilpajoukkueita ja muut joukkueet eivät ole missään paremmuusjärjestyksessä.
Luonnollisesti joukkueiden muodostamisessa on käytetty taktista silmää ja "kuntojoukkueiden" osalta myös pilkettä silmäkulmassa.
Jos ilmenee poisjääntejä, niin joukkueiden juoksujärjestykset saattavat muuttua enemmänkin. Kannattaa siis seurata joukkuiden tilannetta.
Poisjäänneistä pyydämme ilmoittamaan mahdollisimman pian.

Joukkueet kokosi:
Venla-joukkueet 3-8: Satu Tahvonen
Jukola-joukkueet 3-6: Jukka Oksa & Olli Axelin

Kangasala-Jukola juostaan Kangasalan keskustasta 12km kaakkoon (Heponiemi).
Luultavasti luvassa on omakustanteinen linja-autokuljetus paikan päälle ja pois. Hinta lienee muutaman kympin ja lähtö Salosta tai Paimiosta. Tästä lisätietoa myöhemmin.
Seura on varannut telttapaikat TÄ08 ja TÄ09, joten voit yöpyä alueella ilmaiseksi omassa teltassasi.
Tuulisuojapaikkojen numerot on S205 ja S206.

Kangasala-Jukolaan on bussikuljetus.
Lähtö klo 7:30 Veritas-stadionilta Turusta, klo 8:00 Paimion Neste ja klo 8:30 Salon Piihovi. Lähtöä aikaistettu tunnilla.

Siitä Someron kautta Hämeenlinnan sivuitse kisapaikalle. Autokeitaalla n puolen tunnin tauko.
Bussi on yhteisbussi AngAn kanssa ja kyydissä on lisäksi suunnistajia muista Salon seudun seuroista. Bussiin mahtuu vielä ja bussia saa mainostaa kenelle vaan. Ilmoittautua voi Irmaan / Hannelelle. Bussi ottaa kyytiin Nesteen pihalta henkilöautoparkin ja rahtaritankkipisteen välistä.
Matkan hinta 28,50€ edestakaisin, maksetaan Paimion Rastin tilille FI87 5319 0420 0059 31, viitteeksi jukolabussi ja oma nimi. Mahdollisuuksien mukaan ennen matkaa.
Bussi on perillä kisapaikalla n 11:30-12:00 ja takaisin se lähtee sunnuntaina kun kaikki kyytiläiset ovat valmiina.
Omalla autolla tullessasi pysäköinti maksaa 20/25€.
Tweet