Vilkas suunnistusviikko

Tämä viikko näyttää olevan vilkas. Heti maanantaina alkoi Turussa uusi nuorten aluekilpailujen sarja, johon kuuluu neljä kisaa kesän aikana. Nuorten aluekilpailut on tarkoitettu seurojen nuorisotoiminnan tueksi, helpottamaan lasten siirtymistä mukaan kilpailutoimintaan. PR:sta oli mukana Turun Katariinanlaaksossa parikymmentä nuorta. Seuraava aluekilpailu on Mynämäellä ma 9.6.

Turun kisasivu
Yleistä aluekilpailuista

Tiistaina harjoiteltiin sprinttiä Oinilan-Spurilan maastoissa. Anssi oli tehnyt kartan uusilla sprinttikarttamerkeillä mittakaavassa 1:5000. SM-sprintti on Raisiossa su 1.6.

Sprinttiharjoituksen tulokset
Sprinttikartan merkit englanninkielellä ja pdf-muodossa
SM-sprintti
Kartta SM-sprinttimaastosta vanhoilla symboleilla. Kilpailukeskus urheilukentällä. Karsinnat käydään kerrostalo-rivitaloalueilla, mutta finaalissa päästään kartan metsämaastoon.

Keskiviikkona selvisi, että Katri Kerkola ja Teemu Väre on valittu edustamaan Suomea Suunto Gamesin yhteydessä 7.-8.6.2003 käytävään Nordic Meetingiin.

Suunnistusliiton tiedote
Suunto Games

Torstaina suunnistettiin Peimarin Rastit Preitilässä, viime vuoden Varsinais-Suomen viestin Korpela-kartalla. Opastus Alvar Aallon tieltä. Tällä kertaa vistalaisten ja preitiläläisten kannatti tulla polkupyörällä, säästyi kävelyltä. Mukana oli 156 suunnistajaa.

Viikko huipentui lauantaina SM-pitkiin ja Särkänniemi-suunnistukseen. Kisoista omat jutut ylempänä. Kotiin jäävät voivat lauantaina osallistua Piikkiön Kehityksen järjestämiin Lähirasteihin Paimion Hevonpäässä. Kartta on viime lauantain am-pikaan valmistunut ja maasto vaativa Vakkavuori.

Matti Tahvonen oli 15. sunnuntaina Orimattilassa Rastivarsojen kansallisissa Antti Harjun voittaessa.
Tweet