Joensuu-Jukola 2017


Paimion Rastin seurateltalla, tuulisuojapaikka nro 25-26, pidetään lauantai-iltana, heti Venlojen viestin palkintojenjaon jälkeen, kaikille mukana oleville seuran juoksijoille ja kannustajille kahvitilaisuus.

Venla-joukkueiden juoksijoiden toivotaan tulevan paikalle juttelemaan omista suorituksistaan. Pyritään mahdollisimman vapaamuotoiseen tilaisuuteen.
Olet lämpimästi tervetullut paikalle!
Huom! Muina aikoina tarjoilut ovat tarkoitettu kilpailijoille.

Seurateltta:
Pystytystalkoot perjantai-iltana n. klo 16 - 18, Mikäli olet perjantaina kilpailukeskuksessa tule paikalle, lisätiedot Ossilta puh 044 5676 705.

Teltan purkutalkoot ovat sunnuntaina sopivana ajankohtana (n klo 11-12 ?) ja kaikkien paikalla olevien odotetaan osallistuvan purkutalkoisiin, kiitos.

Telttapaikat kilpailukeskuskartalla: http://www.jukola.com/2017/teltat/
Paimion Rastin paikat;
seuratelttapaikka nro 25-26 ja
omille majoitusteltoille varattu 2 kpl 10x10m paikkaa; nro H046 ja H053

Nähdään Jukolassa!

T: Kaija ja KristiinaJoensuu-Jukolaan on ilmoitettu 4 joukkuetta Jukolan viestiin ja 5 joukkuetta Venlojen viestiin. Viestit juostaan perinteisesti viikkoa ennen juhannusta, eli 17-18.6, Enossa.

Seuraava ilmoittautuminen umpeutuu ke 10.5, joten käythän laittamassa nimesi Irmaan tai lähetät spostia / viestiä Hannelelle (yht.tiedot löytyvät esim Peimarin Rastien sivuilta) mikäli olet halukas juoksemaan viestissä.
Tämä siksi että tiedämme pitääkö ilmoittaa lisää joukkueita! Joukkueita on ilmoitettu suurinpiirtein sama määrä kuin viime vuonna, joten varsinkin tieto ensikertalaisten määrästä vaikuttaa joukkueiden määriin.
Osallistuminen ei vaadi lisenssin lunastamista ja on ilmaista.

Paimion Rastille on varattu 2 tuulensuojapaikkaa ja majoitustelttapaikat H046 ja H053 (2kpl 10x10m). Majoittautuminen omaan telttaan.

--------------------------------------------------------------------------
Tässä tarkempaa tietoa bussikuljetuksesta.

Bussi lähtee perjantaina Turusta Veritas stadionin parkkipaikalta (Blomberginaukio) klo 16.
Kyytiin pääsee ainakin 110-tieltä Kaarinan keskustan ja Piikkiön pikavuoropysäkeiltä. Paimion Nesteeltä bussi lähtee klo 16.30 ja koukkaa Helsingin (kehä III) kautta.
Yötä olemme Mikkelissä Visulahden lomakotitaloissa, meille on varattu 5kpl 4hlön ja 1kpl 8hlön mökit. Liinavaatteet kuuluvat varustukseen ja mökeissä näyttäisi olevan 2hengen huoneita erillisillä sängyillä. Mökkimajoituksessa ei ole tarjolla aamupalaa, mutta pysähdymme aamupalalle n 10min ajomatkan jälkeen.

Takaisin bussi lähtee sunnuntaina puolen päivän jälkeen kun kaikki kyytiläiset ovat tulleet metsästä ja käyneet pesulla.
Kustannukset tulevat olemaan maksimissaan 60e matkasta (30e/suunta) ja 40e yöpymisestä+aamupalasta =yht max 100e.
Maksutiedot, eli mm tarkka summa ja tilinumero, ilmoitetaan jälkikäteen. Kuski vastaa majoituksen ja aamupalan maksamisesta paikan päällä.

Bussiin voi vielä ilmoittautua ja myös muista seuroista, kaveriporukat, yksittäiset ihmiset jne! Lisätietoa antaa Hannele Lehtinen. Hannelen yhteystiedot löytyvät täältä: Peimarin Rastit
Tweet