Hippo-suunnistuskoulun kautta suunnistamaan

Osuuspankin tukema Hippo-suunnistuskoulu on tarkoitettu kaikille 6-12 -vuotiaille ulkoilusta ja iloisesta luonnossa liikkumisesta pitäville lapsille ja nuorille.

Suunnistuskoulun harjoituksissa vasta-alkajat oppivat suunnistuksen perusteet ja liikkumaan turvallisesti metsässä kartan avulla. Jo aiemmin suunnistaneille järjestetään oman tasonsa mukaista opetusta ja omia harjoituksia suunnistustaidon edelleen kehittämiseksi.

Suunnistuskoulu käynnistyy Paimion Rastin seuramajalla Rastituvalla 24.4 klo 18:00, missä aloitetaan lyhyellä teoriajaksolla suunnistuksen perusteista.

Ohjelma:
Ma 24.4 klo 18:00 Rastitupa, Ilttulantie 101
To 27.4 klo 18:00 Rastitupa, Ilttulantie 101
Ti 2.5 klo 18:00 Sairaalan P-alue, Korvenalantie
To 4.5 klo 18:00 Koskela, Mustakorventie (Peimarin rastit)
Ma 8.5 klo 18:00 Hiekkahelmi, Valtatie 589

Tämän jälkeen suunnistuskoulu jatkuu nuorten rastipolkuharjoituksena maanantaisin kalenteriohjelman mukaisesti.

Suunnistuskouluun ilmoittautuminen tapahtuu oheisen linkin kautta. Vaihtoehtoisesti ilmoittautuminen ja mahdolliset lisätiedot puh 050-3900901/Kari Haanpää

Suunnistuskoulun osallistumismaksu on sama kuin Paimion Rastin nuorten kausitoimintamaksu. Hinta on 60 € ensimmäiseltä lapselta ja 40 € seuraavilta sisaruksilta. Maksuohjeet jaetaan ensimmäisen suunnistuskoulun päätteeksi. Suunnistuskoulun jälkeen suunnistamista voi jatkaa Paimion Rastin nuorten joukossa koko loppuvuoden pelkän seuran jäsenmaksun hinnalla.

Lasten vanhemmat ja huoltajat ovat tervetulleita osallistumaan Hippo-suunnistuskoulun toimintaan. Vanhemmat ovat myös avainasemassa lapsen mielenkiinnon säilymisessä. Siksi tavoitteena onkin, että mahdollisimman moni aikuisista osallistuu harjoituksiin apuohjaajina. Pienten lasten kohdalla huoltajan oletetaan osallistuvan toimintaan ainakin oman lapsen valvojan ominaisuudessa.
Tweet