Nuoret hurjassa kevätvireessä

Paimion Rastin kevätmenestys on kerännyt mukavasti otsikoita Fredric Portinin johdolla. Edustusryhmäläisten takana seuran nuori kaarti on avannut myös kautensa vähintään yhtä näyttävästi. Kun kärkisijoituksia laitetaan pinoon, kertyy näistä melkoinen luettelo.
Esimerkiksi Essi Hölsö on napannut D13-sarjan voitot Paraisten Saaristorasteilta ja Ankkurirasteilta ja Silja-rasteilta tuli neljäs tila. Milja Väätäjä on kerännyt menestystä vuotta oman ikäisiään vanhemmissa D-16-sarjassa: tasainen kolmossijojen putki Silja-rasteilta, Turku Sprintistä ja Saaristorasteilta.
Topias Arola on myös osoittanut H16-sarjassa hurjaa kevätkuntoa. Silja-rasteilta ja Saaristorasteilta reilut voitot ja Turku-sprintistä kakkossija. Leo Haanpää on napannut 12-pojissa voiton Ankkurirasteilla ja kolmossijan Saaristorasteilla. Samassa sarjassa myös Eelis Axelin on kolkutellut aivan kärkipään sijoituksia. D12-tytöissä Jaana Haapala oli Ankkurirasteilla kolmas ja Silja-rasteilla 5.
Melkoista listaa – etenkin, kun näissä kevään isoissa kansallisissa on joka kisassa osallistujina ollut lähes koko ikäluokan kovin joukko! Samalla näiden kärkipään sijoitusten ohella täytyy nostaa esille esimerkiksi Silja-rasteilta elämänsä ensimmäiset kansalliset kilpailunsa juosseet Jenna Lehtinen, Minttu Lindeqvist, Hugo Hannula ja Rasmus Salamäki. Tästä on hyvä jatkaa suunnistuskevättä!
Tweet