Fingerroosit Paimion Rastiin

Suomen Suunnistusvalmentajat ry:n monivuotinen puheenjohtaja ja Paimion Rastin menestyksekkään naisten ryhmän latvialaissuunnistaja Inga Damben manageri Markus Fingerroos on liittynyt perheineen Paimion Rastin suunnistusperheeseen. Markus on suunnistuspiireissä tunnettu valmennusaktiivi ja urheilijoiden valmentautumisen taustalla toimiva asiantuntijavaikuttaja, SVT-valmentaja ja liikunnanohjaaja.

Paimion Rastin aktiivinen, asiantunteva ja moni-ilmeinen seuratyö kotipaikkakunnalla ja harjoitusympäristön läheisyys olivat suurin houkutin Fingerroosin perheen liittymisessä ja seuran vaihdossa MS Parman vahvoista riveistä Paimion Rastin väreihin. Paimiossa asuva Seija-mamma saatiin mukaan samalla kertaa paikallisen suunnistusseuran toimintaan. Fingerroosit ovat harrastaneet suunnistusta aktiivisesti useita vuosia ja asuvat Paimiossa. Vuoden 2010 pirteän ja pippurisen Kainuun Rastiviikko -voittajan Casper Fingerroosin johdolla koko perhe suunnistaa tulevana vuotena 2011 ja siitä eteenpäin kotipaikkakuntansa suunnistusseurassa. Casperin (8) lisäksi Paimion Rastiin ovat liittyneet Sebastian (10), Sofia (2), Camilla (13), Seija-mamma, Markus ja Meri Fingerroos.

Markus Fingerroos kertoo, että auttaa ja opastaa tarvittaessa mielellään ja kehottaa jatkossa ottamaan rohkeasti hihasta kiinni, mikäli joku Paimion Rastin suunnistajista, ohjaajista ja valmentajista – niin aloitteleva tai muuten vaan kokematon kuin jo monia tilanteita kokenut rastikettu, ohjaaja tai valmentaja – haluaisi jutella tai kokee tarvitsevansa vinkkejä valmentamisesta, harjoittelusta tai “mitä tahansa suunnistuksesta ja suunnistuksen opettelusta”.
Tweet