KRV 2009 Suomussalmella ohi..

Kainuun Rastiviikko on mukavasti saatu käyntiin, Rastilaisten parhaimmista suorituksista ovat vastanneet nuoret.
Jonna Helin D20B sekä Kimi Kilkkilä H18B voittivat raskaassa maastossa käydyn ensimmäisen osakilpailun. Niemisen Janne on pitänyt parasta vauhtia paimiolaisista E-sarjalaisista ollen H18E sarjassa ensimäisen osakilpailun jälkeen toisena +1.15 kärjessä olevan SK Pohjantähden Lauri Heikan perässä, Henri Kalve on samassa sarjassa loistavissa asemissa tulevia kilpailua ajatellen sijalla 6. +5.48 kärjen perässä. Muissa E-sarjoissa takaa ajamista riittänee loppuviikosi ihan riittämiin. Niko-Petteri H20E sijalla 8. +8.16 johtavaa Petteri Huikkoa perässä. Emma taas D18E sijalla 12 +8.05 MS Parman Reeta Rantasta perässä. Sipposen Jerellä sarjassa H16E takaa-ajettevaa sijalta 12 on kertynyt +12.35

Toinen kisapäivä kainuussa juostiin sadekuurojen vauhdittamana. Suurempia muutoksia tuloksiin ei saatu, Janne piti hyvät asemat H18E:ssä, Kimi vankisti johtoaa H18B:ssä ottamalla toisen voiton reilulla minuutilla. Jonna otti nyt voiton sijasta 2.tilan ja jatkoi hyviä suorituksia D20B:ssä. Muilla kisat ovat jatkuneet samaan tapaa kuin ensimmäisenä päivänä. Homma jatkuu taas torstaina ja perjantaina kisat huipentuvat viimeiseen kisapäivän E-sarjojen taka-ajolähtöihin.

Kainuu vaikenee, mutta vain hetkeksi !

Noin hurjan vuorokauden hiljais elon jälkeen on Kainuun korvesta löydetty jonkin sortin datayhteys ja uutisointi tämän päivän kisasta voidaan suorittaa. Parhaimmasta suorituksesta vastasi taas Kimi Kilkkilä H18B sarjassa ottamalla kolmannen osakilpailu voiton. Niemisen Janne vastasi taas paimiolaisten parhaasta E-sarjojen menestyksestä ollen H18E sarjassa 5. Yhteis-ajoissa Janne on toisena ja startaa 3minuuttia 43sekunttia johtavan Lauri Heikan perään. Helinin siskokset Sanna ja Jonna olivat tänään sijoilla 6. ja 3. Muitakin hyviä suorituksia taas oli muistakaa myös katsoa hyviä kuntosuunnistus suorituksia!

Viikon viimeinen kisa saatii käydä mukavassa auringon paisteessa.Kilkkilän Kimi H18B:ssä voitti myöskin 4.osakilpailun ja näin ollen koko rastiviikon ! Parhain E-sarjan sijoitus oli Niemisen Jannen 2.sija H18E:ssä. Muita tuloksia voi katsella tulossivuilta. Kiitoksia kaikille mukana oleille paimiolaisille, mukavaa oli vaikka vesihiihdosta paikat "vähän" kipeänä ovatkin ;)