Traxmeet palvelu on uudistunut

Traxmeet on muuttunut ensimmäisen vuoden kokemusten ja käyttäjiltä kerätyn palautteen ansiosta visuaalisesti näyttävämmäksi sekä käytettävyydeltään entistäkin paremmaksi.

Lisäksi Traxmeetin käyttäminen on muuttunut ilmaiseksi ja tunnusten luominen on tehty helpommaksi ja nopeammaksi. Traxmeettiin yhteensopivien laitteiden määrä on myös lisääntynyt yhdellä, myLOGGERILLA.

myLOGGER on tulitikkuaskin kokoinen GPS –reittitallennin, joka tallentaa ulkoiluista ja suorituksista reitit, matkat, nopeudet, korkeudet ja ajat. FRWD:n urheilutietokoneet tallentavat suorituksista edellisten lisäksi myös sykkeen ja RR -sykevälivaihteluun perustuvat EPOC -arvot. Molemmat tallentimet ovat erittäin helppokäyttöisiä yhden nappulan tallentimia.

Traxmeet haluaakin nyt tarjota Paimion Rastin jäsenille tai Silja Rasteihin osallistuville erikoisetuna myLOGGERIN tai haluamansa FRWD:n urheilutietokoneen alennettuun hintaan.Hanki itsellesi siis nyt huippuedullisesti markkinoiden monipuolisin tallennin ja näe automaattisesti kartalta missä olet lenkkeillyt, kuinka pitkän matkan ja millä vauhdilla!

TILAA LÄHETTÄMÄLLÄ TILAUSVIESTI OSOITTEESEEN sales@traxmeet.com ja ilmoita viestissä haluamasi toimitustapa. Saat tuotteen joko postiennakolla lähimpään postikonttoriisi tai voit noutaa hankkimasi tuotteen Silja Rasti –kilpailusta Paimiosta 26.4.2009 Traxmeetin pisteeltä.

Ilmoita tilauksessasi toimitus- ja laskutusosoite. Saat laitteen postissa 14 vrk kuluessa tilauksesta. Tuotteen hinta sisältää toimituskulut. Kappalemäärää / tilaaja ei ole rajoitettu.

Käy katsomassa klikkaamalla linkistä esimerkkisuoritus, mikä on tallenettu FRWD:n urheilutietokoneella ja siirretty Traxmeetin urheilumaailmaan. Jos toisto kysyy salasanaa niin kirjoita käyttäjätunnukseen "freerider" ja salasanaksi "freerider".