Kilpailunjohtaja tiedottaa

HEI!

Maanantaina 20.8. NuJun infotilaisuudessa kaikilla toimitsijoilla on mahdollisuus tutustua kisajärjestelyihin ja kilpailukeskuksen rakentamissuunnitelmiin sekä kysellä toimitsijatehtävistä. Paikalla vastuuhenkilöitä ja ainakin kilpailunjohtaja. Toimitsijapaidat myös jaossa.

Infotilaisuus pidetään Rastituvalla alkaen klo 17 ja klo 19 asti ainakin kilpailunjohtaja on paikalla. Rastituvalle voi siis tulla klo 17 ja 19 välisenä aikana kun itselle parhaiten sopii.

Perjantaina pidettiin Sillanpään Heikin johdolla kilpailukeskuksen katselmus. Mukana runsaasti kiinnostunutta väkeä ja myös kilpailunvalvoja.

Kilpailukeskuksen rakentaminen aloitetaan torstaina 23.8. iltapäivällä ja jatketaan pitkälle iltaan. Perjantaina talkoot jatkuvat klo 9. Kaikkien panosta tarvitaan, jotta kaikki on valmista lauantaiaamulla kisavieraiden saapuessa. Kilpailukeskusvastaava Sillanpään Heikki organisoi rakennushommia, puh. 0400-988 645.

Koko viikon talkoita tehdään monella rintamalla, olepa siis aktiivinen ja ota yhteyttä ryhmävastaavaasi ja tarjoudu auttamaan jo kisan alusviikon aikana. Ryhmävastaavien puhelinnumerot löytyvät Rastipostin talkoolistasta.

Perjantaina 24.8. klo 18 alkaen koejuoksut. Paikalle tulospalveluväki ja ratamestarit sekä kaikki verryttelyä kaipaavat.

Kisapäivänä la 25.8. toimitsijoiden paikoitus on sään salliessa Mustankorventien varrella olevalla peltoaukealla, josta matkaa kilpailukeskukseen n. 600 m. Varapaikoitus on Paimion Sairaalan parkkialueella. Kilpailukeskukseen EI autolla pääse ilman erityislupaa, Emme pysäköi myöskään asuntoalueen tienvarsille. Pyöräparkki aivan koulun vieressä Ahontiellä, joten kannattaa tulla pyörällä. Sadesäällä järjestelyt ovat erilaiset.

Jos et vielä ole ryhmävastaavallesi vahvistanut osallistumistasi Nuorten Jukolan toimitsijatehtäviin, niin teethän sen pikaisesti, jotta ryhmävastaavat voivat huokaista ja todeta, että oman ryhmän kokoonpano on riittävä.Terveisin
Anne Summa
kilpailunjohtaja
puh. 050 3873 058
Tweet