Nuorten salibandy turnaus 7.1.2007

Nuoret -94 ja myöhemmin syntyneet

PR-TUS 2*15min
Ensimmäinen erä
Timo Kaijanen tykitti maalin heti alkuun kun muut eivät olleet viellä hereillä. Tussi tasoitti ikävällä pomppumaalilla. Vanhempi Kaijanen "nosti" pallon maaliin SM-Liigan tyyliin ja PR meni johtoon 2-1. Jere Aaltonen antoi huippu syötön, mutta loppu työ ei ihan riittänyt maaliin. Erno Korsimolla monta hyvää ja PR:n pelastavaa torjuntaa ensimmäisellä puoliajalla.

Toinen erä
Heti toisen erän alkuun Timo K. teki hienon maalin. Jere A. laukaisi hienon laukauksen joka osui tolppaan ja pomppi yllättävästi maaliin ja Tussin maalivahti oli yllätetty. Heti sen jälkeen Tussi kavensi ikävällä yllätys maalilla. Tilanne 4-2. Loppupeli oli erittäin tasaista ja tiukkaa. Lopputulos 4-2 PR:n hyväksi. Ensimmäinen peli oli voittettu. Tästä oli hyvä jatkaa.

Pienten joukkue raivasi tällä voitolla paikan finaaliin. Finaaliin vastustajaksi ottelun TuS- MSParma voittaja. Ottelu ratkesi MS Parman hyväksi.

Finaali PR-MSParma 3*12min

Ensimmäinen erä.
Timo Kaijanen aloitti pelin loistavasti heti alussa tekemällä hienon maalin. Ernolta nähtiin loisto torjunta kun MSParman hyökkääjät yrittivät maalia. Kuitenkin hieman sen jälkeen MSParma tasoitti hienolla syöttö pelillä. Timo K. veti kovan vedon läpi muurin suoraan maaliin. Tilanne 2-1. Erno pelastaa kovan tilanteen. Tasaista vääntöä erän loppuun.

Toinen erä.
Toni Kaijanen teki läpi juoksun ja maalin heti alkuun. Toni maalasi uudestaan heti perään ja tilanne oli Rastille 4-1. Toni syötti veljelleen Timolle vaparin jälkeen ja Timo pätti tehdä maalin veljeltään saadusta syötöstä. Sen jälkeen nuorten maaliguru Toni K. teki taas maalin, tilanne 6-1. MSParma kiri kuuteen kahteen. Paimio teki heti sen perään maalin Kaijasten veljesten yhteistyöllä. Tilanne toisen erän loputtua 7-2.

Kolmas erä
Toni K. latoi maalin 12 sekunnin pelin jälkeen ja heti perään uudelleen. Tilanne 9-2. Parma sai pelin puolivälissä viidennen pelaajan sääntöpykälän takia. Joukkue saa yhden lisä pelaajan jos maaliero on viisi maalia. Parma kaventaa tilanteeksi 9-3. Paimio tekee maalin 10-3. Joukkueen nuorimmainen Arolan Matiaskin oli tehdä pelin loppuhetkillä maalin, mutta ei aivan onnistunut. Toni koukkii jälleen palloa ja tekee maalin, lopputilanne 11-3.

Maalintekijöiden lisäksi vastustajien maalivahdeille ja puolustukselle paineita aiheuttivat Sillanpään veljekset Werner ja Casper sekä Korsimon veljesten kuopus Ilari, jotka loivat maalille monia hienoja tilanteita, mutta tälläkertaa onni ei ollut heidän puolellaan. Joukkueen tytöt Tiia-Maria ja Noora häärivät suurimmaksi osaksi Ernon apuna puolustuspäässä, kuitenkin välillä esittäen hyökkäyspäässäkin hyviä otteita.

Paimion nuorimmille siis toinen peräkkäinen turnausvoitto joukkueella:

Aaltonen Jere, Arola Matias, Helminen Tiia-Maria, Kaijanen Timo, Kaijanen Toni, Korsimo Erno (mv), Korsimo Ilari, Salo Noora, Sillanpää Casper ja Sillanpää Werner.

Onneksi Olkoon pienempien joukkueelle, tästä on hyvä jatkaa vuoden päästä Halikossa.

Vanhempien -91-93 syntyneiden turnaus oli todella jännittävä alusta loppuun.

Ensimmäinen peli. TUS-PR

Peli oli alussa todella tasaista vääntöä. Tus menee johtoon noin 5 minuutin pelin jälkeen. Boring......

Toinen ja Kolmas erä
Toisen erän alussa Paimio tasoittaa pelin 1-1. Heti perään 1-2. Pelin loppuminuuteilla Henkka tekee hattutempun. Peli 1-3. Mutta peli ei ole viellä siinä. Henkka päättää tehdä viellä yhden ja kun Niemisen Jannekin osuu kertaalleen niin peli päättyy lukemiin 1-5. Ja Tussi on kukistettu tiedä siitä mikä poikiin iski väliajalla kun maaleja rupesi satelemaan. Tästä oli hyvä lähteä kaatamaan muita joukkueita ihan loppuun asti.

Toinen peli PR-AngA

PR aloitti pelin maalin teolla. Maalin teki Jere Sipponen/Kimi Kilkkilä siitä ei saanut niin selvää, mutta hieno se oli. Ankkuritkin saivat tehtyä maalin joten tilanne oli 1-1.
Ankkurit pääsi pelin makuun ja sai tehtyä toisen maalin heti perään. Tilanne 1-2. Paimion tytötkin alkoivat päästä pelin makuun ja siitä seurasi Sanna Helinin tekemä hieno maali. Tilanne 2-2. Ankkurit saivat kaksi maalia lisää ja tilanne on 2-4. Janne N. joutui jäähylle väkivaltaisuudesta nahisteltuaan serkkupoikansa kanssa. Paimio kavensi alivoimalla kolmeen neljään. Pelin tasoitti Tuomas Soisalo ja tilanne oli 4-4. AngA 4-5 johtoon ja sen jälkeen 4-6 johtoon. Janne Nieminen kaventaa ensin ekan erän lopussa 5-6.

Toinen erä
Heti toisen erän alkuun 4 maalia Paimiolle. Maalin tekijöinä ainakin Henri ja Jere. Paimio siis siirtyi 10-6 johtoon. Heti kun tuosta rupeamasta oli selvitty.Jere S. tekee maalin ja toisen sen perään. Kolmoskenttäkin pääsee vauhtiin ja Janne H, Lassi ja Tiia-Maria/ Noora vääntävät vastustajan kanssa ja Ernolla hyvä maalinteko yritys. Jere tekee 13-6 maalin ja vähän sen jälkeen AngA kaventaa 13-7 Juho Nissin maalilla. Ankkuri oli kukistettu ja enää jäljellä oli MSParma.

"Grandefinale" Vanhempien finaali

MSParma vs. Paimion Rasti
Peli käytiin suorana finaalina, turhien pelien välttämiseksi.
3*12min

Tunnelma hallissa tiivistyi äärimmilleen ja jännitys katsomossa oli varmasti kovempi kuin kentällä. Peliä on pelattu 10 sek kun Emma Silvennoinen siirtää Janne N:sen syötöstä Rastin 0-1 johtoon. Henri onnistuu heti sen jälkeen maalin teossa. Joten tilanne on 0-2. MSParma kavensi ylivoimalla ja muutama minuutti sen jälkeen tasoitti 2-2. MSParma 3-2 johtoon. Heti sen jälkeen nyt jo Guru Henri tekee maalin ja peli on jännittävästi tasan 3-3. Seuraava hyökkäys ja Sami Hämäläinen siirtää MSParman johtoon eikä kestä kauaa kun MSParma johtaa jo 5-3. Niistä lukemista lähdettiin välitauolle.

Toinen erä
Paimio kavensi ylivoimalla maalin tekijä itse Guru jonka jälkeen pojat maistattelivat tilanteeksi 5-5. Muutama hetki sen jälkeen Paimio siirtyy 5-6 johtoon. MSParma tasoittaa vääntämisen jälkeen 6-6 Antti Rouskun maalilla. Jonka maalilla MSParma siirtyy 7-6 johtoon. Janne tasoitti pelin 7-7 ja Guru Jannen loistavasta syötöstä 7-8. MSParma tasoitti kyseenalaisella maalilla joka ratkaisi ehkä koko turnauksen tasoihin 8-8. Jonka jälkeen siirtyi 9-8 johtoon ennen toisen erän loppua.

Kolmas ja ratkaiseva erä
Erä alkoi tasaisen väännön merkeissä ja vähän tuurilla MSParma siirtyi kahden maalin johtoon tilanne 8-10. Kolme minuuttia jäljellä ja tilanne edelleen 8-10. 50 sekuntia ennen loppua peli menee kovaksi Janne N.kaventaa 10-9. Edes MSParman jäähy lopussa ja Teemun eli maalivaahdin pois ottaminen ei vain auttanut,vaan peli päättyi 10-9 MSParman hyväksi. Hopealle harmittavasti viimevuoden toisintona yhden maalin tappiolla 10-9, mutta ensivuonna tullaan taas... ja Onnittelut voittajille!

Vanhempien joukkueessa pelasivat: Helin Sanna, Helminen Petri, Holmijoki Janne, Kalve Henri, Kilkkilä Kimi, Korsimo Lassi, Nieminen Janne, Salo Teemu(mv), Silvennoinen Emma, Sipponen Jere, Soisalo Tuomas. kentällä kävivät välillä myös penten joukkueesta Tiia-Maria, Noora ja Erno.

KIITOKSET kuuluvat varmasti koko joukkueen puolesta joukkueen valmentajille Jonna Helinille sekä Veikko Helmiselle!

Tämän raapusti paikanpäällä kannustamassa olleet Jaana sekä Niko.