Menestystä ja huimaa kehitystä Nuorten Jukolassa

Ykkösjoukkue Janne, Niko, Emma, Tommi, Henna, Jaana ja VilppuNuorten Jukolaan Jyväskylään saimme kokoon kolme joukkuetta ja vielä muutama nuori jäi reserviinkin. Nuorten Jukolan alusviikolla alkoi kuiten puhelimet soida, Ensin Jere joutui jäämään pois kuumeilun takia, sitten Tiia-Maria teloi jalkansa ja vielä Teemukin sairastuttua ei reservissä ollut ketään. Kun vielä saimme Hannelin puhuttua mukaan ja pitkään sairaslistalla ollut Juho lähti mukaan niin kolme joukkuetta matkaan lähti.

Yövyimme Jämsässä Särkisaaren leirikeskuksessa. Iltaverryttelyn ja iltapalan jälkeen palaverissa muistelimme mennyttä ja jokainen kirjoitti paperilappuselle opittavat/muistettavat asiat Nuorten Tiomilasta. Lapuista näki ,että nuoret olivat todella miettineet ja ottaneet opikseen matkan virheistä.

Lauantaina aamulla matkasimme kohti Jyväskylää ja Laajavuorta. Lähtölaukaus pamahti klo 11.00 ja matkaan rynnisti 179 viestinviejää.

Kangasalan juhliessa voittoa maalissa jännitimme Vilpun puolesta pysyykö kolmenkympin sakissa, mikä olisi todella loistava suoritus kovalla osuudella, eikä Vilppu pettänyt vaan eteni tasaisen varmasti kohti maalia. Seuraavaksi saattelimme maaliin Mikon, joka selvisi rankasta ankkuriosuudesta hyvin. Sitten saimme vielä maaliin Juhon ja Hannelin, joka ei kilpailuista paljon perusta, mutta tarvittaessa lähtee aina mukaan. Juhon jaksamista myös jännättin ja hyvissä voimissa Juho maaliin saapui, omien sanojensa mukaan jopa liian nopeasti.

Kaikille joukkueille huimaa parannusta viimevuoteen ja Mattia mukaillen kaikkien suoritukset olivat sellaisia joita viesteissä tarvitaan. Otimme ison askeleen kohti tulevia menestyksiä.
Ensivuonna olemme itse mukana järjestämässä NuJua, mutta kahdenvuoden päästä kuuluu jälleen. Pääsemme mukaan melkeinpä samalla joukolla. Ainoastaan Vilppu, Jaana, Juho ja Hanneli nähdään silloin katsomon puolella.

PR1. (24)
Janne Nieminen: Alku meni pummailuun ja mäet oli rankkoja, varsinkin pitkäväli, loppu meni paremmin kuin alku.
Niko-Petteri Salo: Jännitin hieman mikä on minulle hyvä. Kartan käteeni saatua jännitys laukesi ja suunnistus alkoi “pommin” varma ykkönen oli minun ja Matin suunnitelma. Se toteutui niin kuin muukin suunnitelma väleillä kelataan sijoitus sijoitukselta paremmaksi. Neloselle mennessä olin ohittanut 15-20 joukkuetta, kunnes suunnistus lähti käsistä. Asia korjaantui nopeasti ja loppulenkki meni hyvin ja otin kärkeä kiinni minuutilla Kymäläisen Severi seurana. Osuutta voisi kutsua melkeinpä “napiksi” muutamaa pientä virhettä lukuun ottamatta. 29 joukkueen ohitus tuntui hyvältä Tio:n ja polvivaivojen jälkeen.
Emma Silvennoinen: Alkulenkki meni hyvin, loppulenkkikin ihan ok vaikka pikku reitinvalintavirhe tulikin..Mut tyytyväinen oon vaik yhen sijan pudotinkin..
Tommi Reponen: Alkulenkin mäissä ei ollut sellaista irtonaista menoa.Virheitä ei tullut . Tyytyväinen olen silti.
Henna Reponen: Joo, kerrankin meni hyvin, perussuoritus ei mitään huippuaikaa, mutta joo oli ihan kiva tulla vaihtoon sijalla 9.
Jaana Sipponen : Jännitti paljon ennen juoksua ja aika kovat paineet kasattaankin. neljä pummia ja hyytyminen mäkiin, niillä ei saavutettu edes tyydyttävää suoritusta.
Vilppu Karjalainen: Vatsassa kiersi hiukan ja siksi juoksukin oli tökkivää. Rastille tuloissa oli epävarmuutta ja varmisteluun meni aikaa. Mutta muuten tuli tehtyä mukava suoritus eikä yhden sijan pudotus tunnu missään.

PR2. (81)
Henri Kalve :Osuus oli melko helppo ja se meni ihan hyvin.
Tuomas Soisalo :Rata oli helppo, muutama rankka mäki. Meni ihan hyvin.
Noora Salo: Osuus oli helppo ja nopea. Minulla meni hyvin.
Petteri Haapanen : Osuuteni rata oli sopiva tasoiselleni, tosin jokseenkin mäkinen, mutta vaihtelu virkistää.. Olen tyytyväinen omaan suunnistukseeni, voisin olla vielä rohkeampi reitinvalinnoissani.
Sanna Helin: Osuus oli melko helppo ja aika mäkinen joka teki siitä rankan.
Jonna Helin: Omasta mielestäni ylitin oman tasoni juoksussa. Rastikoodien kanssa oli kyllä pieniä ongelmia, mutta olen kyllä todella tyytyväinen.
Mikko Ranta: Osuus oli helpompi kuin odotin, lukuun ottamatta yhtä mäkeä radan puolivälissä, oli kuin olisi h…tiin noussut. Meni kuitenkin hyvin.


PR3. (149)
Kimi Kilkkilä :Rata oli helpohko. muutama pieni pummi. Olen tyytyväinen
Lassi Korsimo: Osuus oli rankka ja mäkinen
Niina Reponen: Ei ollut mikään helppo, mutta läpi mentiin! Aika rankka ja risukkoinen.
Erno Korsimo: Osuus oli helppo, mutta mäkinen. Olen tyytyväinen.
Heidi Yliluoma: Ihan hyvä suoritus, ärsytti yksi pummi, onneksi sekin oli aika pieni. TULI HYVÄKSYTTY!
Hanneli Salo: suunnistus alkulenkillä meni tosi huonosti. Pitää varmaan katella miltä hakkuuaukko näyttää. Siis tosi paljon lisää tarkkaavaisuutta ja ei muuta ku kuntoa kohottelee…
Juho Summa: Fyysisesti rankka…Alussa virheitä. Tyytyväinen silti
Tweet