Nuorten Jukola 2005 Rasti-Lukolle

Juniorit suuntaavat vuonna 2005 kisamatkan Raumalle, koska Rasti-Lukko on saanut järjestettäväkseen vuoden 2005 Nuorten Jukolan. Suomen suurin nuorten suunnistusviesti järjestetään tuolloin 20:nnen kerran.

Rasti-Lukko on suunnitellut Nuorten Jukolan kilpailukeskuksen Kourujärven urheilukeskukseen, jonka lähimaasto tarjoaa hyvät mahdollisuudet erityisesti nuorten tapahtumalle.
- Tuttuja maastoja nuoruusvuosilta. Alue soveltuu loistavasti nuorten suunnistustapahtumalle, koska käytössä on runsas polku- ja pururataverkosto. Maaston sisältämät avokalliot ovat jopa länsirannikon alueelle poikkeuksellisen laajat ja paikoin harvinaisen jyrkkäpiirteiset, kommentoi Rasti-Lukon kasvatti Antti Ryynänen tulevaa taistelutannerta.

Nuorten Jukola on nuorille kehitetty 7-osuuksinen viesti, jossa eri-ikäiset tytöt ja pojat kilpailevat samoissa joukkueissa. Tapahtumaan on viime vuosina osallistunut parisataa joukkuetta eli n. 1500 nuorta. Ensi vuonna Nuorten Jukola järjestetään Helsingissä, 2004 Lieksassa ja vuoden 2005 juhlatapahtuma siis Raumalla
Tweet