Seuraottelu PR vs. AngA

Paimion Rastin edustusryhmä haastoi jälleen rakkaan kilpakumppaninsa Angelniemen Ankkurin puistosuunnistusotteluun. Kisa käytiin tiistaina 10.8. klo 18.30 Vistan pohjoispuolella joenrantamaastossa. Lähtö- ja maalialue sijaitsi Kirkkopuistoa vastapäätä Kaaritien ja rautatien välissä.

Joukkueet olivat miehissä 7- ja naisissa kolmihenkisiä. Jokaiselle suunnistajalle arvottiin pari, jonka kukistamisesta hän kuittasi seuralleen pisteen. Kisan kaksivuotisessa historiassa Paimion naiset olivat pystyneet voittoon kaksi kertaa. Miehissä PR voitti ensimmäisen kohtaamisen, mutta viime vuonna päädyttiin pistejakoon.

Tänä vuonna sekä naisissa että miehissä PR ylsi voittoon, mutta molemmissa sarjoissa ero oli vain vaivainen yksi piste. Naisissa tilanteeksi jäi 2-1, kun taas miehissä Francois Gononin voittopisteellä PR kuittasi 4-3 voiton. Hylkäykset toivat kisaan dramatiikkaa. Sekä Katri Kerkola että Janne Virtanen joutuivat hylätyiksi, mikä kiristi pistetilannetta.

Kesäisen lämmin ilta houkutteli paikalle 50-päisen yleisön. Ratamestarina hääri Jussi Jääoja. Ensi vuonna ankkurilaiset lupasivat jatkaa perinnettä naapuripitäjän puolella.
Tweet