ViikkorastiWEB ohjelman käyttöohjeet

ViikkorastiWEBohjelman on tarkoitus mahdollistaa tulossivun helppo päivitys keneltä tahansa järjestäjältä. Tee ensin tulokset ja väliajat Emit-ohjelmalla. Avaa kuntorastiohjelma haluamallasi verkkoselaimella (Netscape Navigator, Internet Explorer tms.) Syötä viikko jota haluat muokata ja kirjoita salasana. Paina Lähetä nappia, jolloin eteesi aukeaa muokkaus-ikkunat. Avaa tekemäsi tulostiedostot Notepadillä tai muulla tekstinkäsittelyohjelmalla ja käytä copy-paste -menetelmää siirtääksesi tulokset ja väliajat selaimen muokkaus-ikkunaan. Väliajat ja tulokset näyttävät tässä vaiheessa epäsiistiltä, mutta oikeille sivulle ne tulevat näkymään oikein. Kirjoita sinne myös pieni juttu ja otsikko viikkorastien kulusta. Tietoturvasyistä salasana täytyy tässä kohtaa toiseen kertaan. Salasanan syötettyäsi paina Lähetä nappia ja tuloksesi tallentuvat palvelimelle. Myös linkki indeksi-sivulta uusiin tiedostoihisi päivittyy automaattisesti.

Jos haluat jostain syystä poistaa tiedostosi indeksistä, voit ohjelman alussa valita Poista-linkki toiminnon, joka poistaa linkkisi indeksi-sivuilta. Varsinaiset tiedosto säilyvät ja voi jatkaa niiden muokkaamista myöhemmin.

Huom, et voi käyttää html:n muotoiluja. Ohjelma tekee ne automaattisesti.

Peimarin Rastien tulosten muokkaus. Salasana löytyy tulospalvelusalkusta. Saat sen myös tarvittaessa Hilkka Määttäseltä, Lasse Sillanpäältä tai Ilkka Aakulalta.

[Esittely] [Yhteystiedot] [Kilpailut] [Peimarin Rastit] [Tiedotukset]
[Edustusryhmä] [Nuoret] [Verkkovihko] [Keskustelupalsta] [Linkit] [Etusivu]
webmaster@paimionrasti.fi