EMIT-kirjoittimen tulosteen lukuohje:

27.5.00/LSi


Oheisessa esimerkissä:

48102 = Emit-kortin numero, sama numero näkyy kortissa
43.07 = loppuaika lähtöleimauksesta (0-leimasin) maalileimaukseen (koodi 100).
L0005 = kortin käyttökerrat
04.59 = aika lähtöleimauksesta 1-rastille
136 = 1-rastin koodi (sama koodi on ko. rastimääritteessä ja rastilla olevassa leimasimessa)
02.42 = aika 1-rastilta 2-rastille jne.
03.13 = aika viimeiseltä rastilta maalille (maalileimasimen koodi on siis ollut 100); tämä väliaika on viimeinen, mikä tulee kokonaisaikaan (maalileimasimen koodi voi olla jokin muukin, lukija tulkitsee lukijaleimasinta edeltävän leimasimen maalileimasimeksi)
00.33 = aika maalista lukijaleimasimelle (ja printterille), jolla ei ole enää merkitystä loppuaikaan
250 = lukijaleimasimen koodi

Huomaa: Mikäli kilpailuissa saat järjestäjien palveluna Emit-tulosteen maalin jälkeen ei sen loppuaika vastaa virallista loppuaikaasi. Koska kilpailujen lähdössä lähtöleimaus tehdään 2...3 min. ennen lähtöpiippausta on tulosteen loppuajassa ja 1. rastiväliajassa vastaava yliaika. Tulospalveluohjelma osaa vähentää tämän ajan pois. Myös järjestäjien virallisissa rastiväliajoissa vastaava vähennys on tehty myös 1. rastiväliajasta.

Maalileimaustyyppisessä kilpailuajanotossa (kuten Silja-Rasteillamme v. 2000) loppuaikaan pääsee Emit-korttien oma kello vaikuttamaan tulokseen vain lukijaleimausta (esimerkissä 00.33 s.) edeltävänä lyhyenä aikana, joka kestää maalileimauksesta lukijaleimasimelle. Muuten suoritusaika muodostuu kaikille tasapuolisesti järjestäjän virallisen ajanoton mukaan. Epäilyt Emit-korttien vaikutuksesta ajanottoon 1...2 tunnin suorituksissa jopa sekunnin verran voi siis unohtaa.[Esittely] [Yhteystiedot] [Kilpailut] [Peimarin Rastit] [Tiedotukset]
[Edustusryhmä] [Nuoret] [Verkkovihko] [Keskustelupalsta] [Linkit] [Etusivu]
webmaster@paimionrasti.fi