Tervetuloa Sauvoon!

Kevään 2024 Viking Line -Rasteilla suunnistuskansaa hellitään mm. 2003 vuoden SM-viesteistä tutuilla avokalliohaasteilla. Heti naapurimaastossa kisataan myöhemmin tänä vuonna World Masters kisojen merkeissä! Luvassa on siis loistava harjoituskilpailu kaikille WMOC:in tuleville!

Pienipiirteinen, vaativa maasto on juuri sopiva mukavaan keskimatkan kisaan. Kilpailukeskuksen läheisyydestä löytyy peltojen ja polkujen rikkomaa aluetta, johon taas saa sijoitettua mukavat lasten radat.

SARJAT D10 JA H10: Kilpailukutsussa mainitut sarjat D10 ja H10 olivat vahingossa tipahtaneet Irmasta pois ja tarjolla oli vain vastaavat RR-sarjat. Isot pahoittelut tästä! Asia korjattiin Irmassa viime metreillä. Jos joku rastireitille ilmoittautunut haluaa vielä vaihtaa suoraan suunnistukseen, on se vielä mahdollista. Muutoksesta voi ilmoittaa sähköpostitse ti 16.4. klo 22 asti osoitteeseen pr.yleinen@gmail.com.

Pääsiäisen jälkeen pieni takatalvi toi taas pientä jännitystä suunnistajien elämään. Mutta niinhän siinä kävi, kuten sääennusteet kertoivat: ensin sateet ja sitten lämpimät kelit sulattivat lumen rivakkaa vauhtia. Niinpä maasto on nyt käytännössä lumeton.

D21E- ja H21E-sarjojen voittajille on luvassa palkinnoksi uudet Barku-suunnistustossut! Ja kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan Viking Linen risteilylahjakortti!

Palkintoina on myös yhteistyökumppanimme Lumoniten tuotteita. Nyt onkin oiva hetki päivittää lamput 10Milaan ja Jukolaan. Niinpä Viking Line -Rastien kävijät ja seuraajat saavat Valostoren verkkokaupasta 10 % alennuksen kaikista Lumoniten tuotteista kisojen loppuun saakka. Alennuksen saa, kun siirtyy ostoksille täältä: https://www.valostore.fi/fi?code=VLR214

Viking Line - Ilo seilaa

 

Kisainfot

 

Lähtöajat-Live-Tulokset-Herkut

Nämä kaikki tarjoilee jälleen kerran ResultSalo yhdessä Paimion Rastin kokeneen kaartin kanssa.