Kiitos kaikille Viking Line -Rasteille osallistuneille!

Aurinkoinen pääsiäissää helli suunnistajia, yleisöä ja toimitsijoita Viking Line -Rasteilla. Parin poikkeusvuoden jälkeen Paimion kevätkisat olivat taas tutulla paikallaan huhtikuun puolivälissä. Keväiset keskimatkat houkuttelivat Kriivarin ja Koskelan alueelle noin 1100 kilpailunnälkäistä suunnistajaa sekä runsas 100 kuntosuunnistajaa. 

Kilpailijat pääsivät uuden kartan kera Jukola -93:n avokalliomaisemiin, joita ei ole moneen vuoteen suunnistuksessa käytetty. Kaikkein nuorimpien ja vanhimpien radat kulkivat Paimion keskuksta-alueen tuntumassa varsin polkurikkaalla alueella. Myöhäisen kevään lumi ja jää näkyivät vielä selvästi kilpailumaastossa, mutta onneksi viime päivien lämpö ehti kovaa vauhtia sulattamaan lumikinoksia paikallisemmiksi ja ohuemmiksi.

Naisten eliittisarjassa kärkikolmikko erottui varsin selvästi muista. Vauhdikkain oli EsSun Ida Haapala, joka johti kilpailua lähes koko ajan. Saila Kinni oli toinen ja Amy Nymalm kolmas. Miesten sarjassa kärkinelikko mahtui 50 sekunnin sisään. Voittajaksi selviytyi Jussi Suna ja lähimpiä haastajia olivat Aleksi Karppinen, Touko Seppä sekä Jani Lakanen. 

Toivottavasti mahdollisimman moni kilpailija käy lataamassa reittinsä Liveloxiin ja kertomassa terveisensä palautelomakkeella. Osanottajien kesken arvotun Lumonite Compass R -lampun voitti Terhi Sinnelä ja Viking Linen risteilylahjakortin Ville Pitkänen.

Allla on myös linkit Ilkka Metsälän ja Timo Välimäen ottamiin kisakuviin. Niitä saa käyttää ei-kaupallisiin tarkoituksiin, kunhan ilmoittaa samalla kuvaajan nimen. Tarvittaessa Timon kuvia voi pyytää paremmalla resoluutiolla kisan tiedottajalta. 

Tervetuloa ensi torstaina 21.4. Peimarin Rasteille katsomaan, missä kilpailijat menivät - tai ottamaan revanssia maastosta!

Paimion Rasti kiittää osallistujia, kannustajia, yhteistyökumppaneita, talkoolaisia ja maanomistajia hienosta kisapäivästä!

Tervetuloa taas ensi keväänä Viking Line -Rasteille! 

 

karttapalat

Viking Line - Ilo seilaa

 

Kisainfot

Lähtöajat-Live-Tulokset-Herkut

Nämä kaikki tarjoilee jälleen kerran ResultSalo yhdessä Paimion Rastin kokeneen kaartin kanssa.