Paimiossa 18.6.2003

Kilpailukutsu

Kilpailuohjeet

Tulokset

Väliajat

Tulokset lehdistömuodossa

Lähtöluettelo sarjoittain

Lähtöluettelo seuroittain

Toimihenkilöt

Harjoituspaketit Paimiossa 2003

Nuori Suunta -kilpailut 2001 Kemiössä

Nuori Suunta -kilpailut 2002 Halikossa

Silja-rastit Paimiossa 2003

 • Varsinais-Suomen Nuori Suunta -kilpailut ovat takana päin. Mukana oli yli 200 nuorta. 16-sarjoissa voitot Angelniemen Joosefiina Kukkoselle ja Suomusjärven Janne Nurmiselle. Tulokset ja väliajat ovat luettavissa ja analysoitavissa. Onnittelut menestyneille ja kiitokset kaikille mukanaolleille!

 • Kilpailu oli Varsinais-Suomen Nuori Suunta -seurakilpailun 1. osakilpailu. Mynämäen Suunnistajat-52 siirtyi kilpailussa selvään pistejohtoon 240,5 pisteellä. Angelniemen Ankkuri on toisena 147,5 pisteellä. Pistetilanne. Seurakilpailun seuraava tapahtuma on normaalimatkan am-kisat Suomusjärvellä la 16.8.

 • Paimion Rasti järjestää seuraavaksi nuorille ma 11.8. nuorten aluekilpailusarjan 3. osakilpailun Varasvuoren maastossa. Lisätietoa. Tervetuloa!

 • Kilpailu käytiin Paimion Kauhaisten avokalliomaastossa, jossa runsas tie- ja polkuverkosto ja uusi kartta mahdollistivat nuorillle sopivien ratojen laatimisen. Alueen vanha kartta


 • Kilpailun johtajana toimi Tapani Salo. Ratamestariryhmää johti Hannu Grönholm apunaan nuoret Jaana Grönholm ja Mikael Hellström. Kilpailun kartasta vastasi Anssi Saarinen.

 • Kilpailukeskuskatselmus oli ke 4.6. klo 18 Kauhaisissa Erkki Jokiniemen tilalla. Tarjolla on mukavasti sisätilaa kisajärjestelyihin. Opastus tieltä Paimio-Tammisilta Kauhaistentielle. Kartta, Kauhaistentie on Kampparlankaaresta pohjoiseen yli rautatien menevä tie.

 • Kilpailukutsu on julkaistu ja linkki siihen on vasemmalla. Kutsu postitetaan myös Varsinais-Suomen Suunnistus ry:n toimesta seuroille.

 • Kilpailuissa on sarjat 8-vuotiaista 16-vuotiaisiin. Kilpailu on myös toinen karsintakilpailu sarjoissa D/H10-D/H16 perinteiseen alueotteluun Satakunta - Häme - Varsinais-Suomi, joka tänä vuonna suunnistetaan su 10.8. Ulvilan-Nakkilan maastoissa. Toinen karsintakilpailu alueotteluun ovat Hirvensalon Heiton isännöimät Varsinais-Suomen Rastipäivät Kemiössä 26.-27.7.

 • Hyviä harjoituskisoja Nuori Suunta -kisaa varten ovat Varsinais-Suomen pikamatkan mestaruuskilpailut Piikkiössä la 17.5. (sarjat D/H14 ja D/H16) sekä nuorten aluekilpailut Turussa ma 19.5. ja Mynämäellä ma 9.6.

  Paimion Rasti toivottaa suunnistajat tervetulleiksi kilpailemaan Paimioon!


 • [Esittely] [Yhteystiedot] [Kilpailut] [Peimarin Rastit] [Tiedotukset]
  [Edustusryhmä] [Nuoret] [Verkkovihko] [Keskustelupalsta] [Linkit] [Etusivu]
  webmaster@paimionrasti.fi