Isotonic-suunnistus
Paimiossa 21.-22.4.2001
Henkilökohtainen kilpailu:
Kolkkala ja Cederberg ykkösiä

Tulokset
Väliajat

Kisa-analyysit:
H21E
D21E

Viesti:
Piffen ja Femman ykköset

Viestin LOPULLISET tulokset
Viestin väliajat
Viestin väliajat Excel-muodossa (ajat sekunteina)

Viestitunnelmia multimediana

Veikkaus

Viestiliiga- ja Cup-infoa!

Nordic4

Isotonic uuden Huippuliigan osakilpailu

Karttanäytteet

Järjestelyorganisaatio

Leirille Paimioon?
Majoitusta vailla?

Paimion kaupunki


Henkilökohtaisen kisan voittaja Reeta-Mari Kolkkala (oikealla) ja kakkonen Vroni König-Salmi
26.4. Viestin lopulliset tulokset ja väliajat on nyt verkossa. Tulospalveluohjelman väliaikakäsittelyn puutteista johtuen tiedostot eivät välttämättä näytä haluamiltanne. Esillä on siksi myös Exel-tiedosto josta bittinikkarit voivat rakentaa haluamaansa. Valitamme webmasterin maanpuolustusharrastuksesta johtunutta myöhästymistä.

26.4. Paimion Rasti kiittää runsaasta (pääosin positiivisesta) palautteesta!

23.4. Paluu viestikisan taistelutantereelle kuuluttajatiimin selostuspätkien myötä. Kuuntele viestin ratkaisuhetket ja voittajien haastattelut!

22.4. Kaikkien aikojen viimeinen Isotonic-suunnistus on nyt saatu päätökseen myös viestin osalta. Voittajiksi selvisivät Pargas IF naisissa ja Femman miehissä. Lue lisää!

22.4. Paimion Rasti haluaa kiittää kaikkia Isotoniciin osallistuneita ja ottaa kiitollisena vastaan myös kaiken suoran palautteen kevätkisojemme edelleen kehittämiseksi. Tapaamisiin jälleen keväällä 2002 Silja-rastien merkeissä, jonne ensikartoitettava maasto on yksi Sauvo-Karuna -alueen vaativimmista avokallioalueista!

22.4. Veikkauksen Isotonic-vetoja pelattiin yhteensä yli 20 000mk:lla. Lauantaina naisten kaksari antoi kertoimen 10,55 ja miesten 17,89. Viestin oikea PIF-Femman -voittajayhdistelmä palauttaa rahat huikealla kertoimella 175,20. Ennakkospekulaatiot Veikkaus-sivuillamme.

21.4. Lauantain Isotonicin henkilökohtainen kilpailu juostiin kauniissa kevätsäässä. Ykkösiksi Paimion nopeakulkuisilla kallioilla porhalsivat Reeta-Mari Kolkkala ja Kenneth Cederberg. Lue lisää ja kuuntele selostuksen parhaat palat!

Urho Tuominen oy[Esittely] [Yhteystiedot] [Kilpailut] [Peimarin Rastit] [Tiedotukset]
[Edustusryhmä] [Nuoret] [Verkkovihko] [Keskustelupalsta] [Linkit] [Etusivu]
webmaster@paimionrasti.fi