Viking Line -Rastien uusi päivämäärä on sunnuntai 6.9. Kilpailun käytännön järjestelyissä noudatetaan liiton Korona-linjauksia.

Paimion Rastin perinteistäkin perinteisemmät kevätkisat kantavat nyt yhteistyökumppanimme nimeä. Tänä vuonna kevätkisat siirtyivät siis sattuneesta syystä syksyyn. Tarjolla on kuitenkin tuttu konsepti alkusyksyn mausteilla: nautinnollinen kalliomaasto, huippupalvelut ja aurinkoinen Varsinais-Suomen sää (teemme parhaamme 😊). Samalla uusi ajankohta tarjoaa uusia mahdollisuuksia kilpailukeskukselle ja maastolle. 

Viking Line -Rastit suunnistetaan Sauvossa. Käytössä on viime vuoden FinnSpringistä pikkuisen tuttu, hieno, vauhdikas ja monipuolinen maasto. Mutta tosiaan, maasto on vain "pikkuisen tuttu". FinnSpringin lisäksi tätä aluetta ei ole juurikaan käytetty, ja kevään kisoissa maastonosa olisi vähän hankalasti saavutettavissa. Tervetuloa siis nyt nautiskelemaan, kun se on mahdollista!

Pääsarjojen kaksi parasta kuittaavat palkinnoksi laadukkaat ja kestävät Nvii-kengät! 

Tervetuloa!

Viking Line - Ilo seilaa

Kisainfot

Tulospalvelu

Tulospalvelu pyörii tuttuun tyyliin ResultSalon vetämänä, kaikilla herkuilla. Lähtöajat, online-tulokset ja livelähetyslinkit löydät täältä lähempänä kisoja.

Järjestäjät

Kilpailun johtaja: Pertti Arola