Teemu ja Markus pallilla Tampere-suunnistuksessa

Tampere-suunnistukset käytiin helteisessä säässä Tampereen Teiskossa. Lauantaina juostiin lyhyehköt matkat hämäläiseksi kohtuullisen nopeakulkuisessa, osin alustaltaan kangasmaisessa maastossa. Sunnuntaina varsinkin pidemmät radat vierailivat vuoden 2001 MM-normaalimatkan maisemissa.

Lauantain miesten pääsarjan 4,9 km:n kisassa Markus Lindeqvist oli parhaana paimiolaisena kolmas. Voitto meni murskaavalla yli kahden minuutin erolla MM-kisoihin matkaavalle Petteri Muukkoselle. Timo Saarinen oli toinen kahdeksan sekuntia Markusta nopeampana. Terävimmän kärjen takana kuudes oli Antti Ryynänen. Teemu Väre sortui virheisiin ja oli vasta 26:s. Naisissa Katri Kerkola oli kuudes. Voitoon juoksi Katja Peltola.
- Tänään oli vire ihan hyvä ja juoksussa oli isku päällä. Pieniä virheitä kertyi mm. reitinvalintojen takia, mutta eniten jäi harmittamaan harhailu sivuun ennen viimeistä rastia, harmitteli Markus.

Sunnuntaina miesten raskaalla 10,8 km:n radalla Teemu paikkasi mahtavasti lauantain epäonnistumisen. Vaikka Muukkonen otti jälleen voiton, oli ero seuraavaan eli juuri Teemuun vain 1.07 min. Sijataistelu ykkösen jälkeen oli vieläkin tiukempaa: Saarinen hävisi Teemulle vain neljä, Jörgen Wickholm 19 ja Petri Noponen 23 sekuntia. Markus oli 12:s 10 minuuttia kärjestä jääneenä.
- Palautuminen MM-katsastuksista vei koko viikon. Vasta lauantai-illalla tuntui verkkalenkillä jälleen hyvältä, jolloin tiesin odottaa hyvää sunnuntain kisalta, kertoi Teemu. Muukkosenkin aika olisi ollut käden ulottuvilla, jos yksi turha kolmen minuutin virhe olisi jäänyt tekemättä.
Naisten vähäväkisen kisan vei tuore nuorten MM-viestimestari Silja Tarvonen.
Tweet