Nuorten superviikonloppu

Syys-lokakuun vaihde oli nuorille suunnistajille melkoinen superviikonloppu. Lauantainen Nuorisoviesti Turussa toi Paimion Rastille A-sarjan seitsemännen sijan ja sunnuntainen Oravatonni kaksi sarjavoittoa.

Nuorisoviestin A-sarja mittaa monipuolisesti seuran nuorison tasoa, sillä joukkueessa on seitsemän korkeintaan 16-vuotiasta nuorta. Tyttöjä pitää olla joukkueessa vähintään kolme ja suunnistajien yhteisikä saa olla maksimissaan 100 vuotta. Paimion Rasti oli matkassa mielenkiintoisella sekoituksella kokeneita nuoria ja viestin ylivoimaisesti nuorinta kaartia. Ihan viimevuotisen kolmannen sijan puolustamiseen ei suoritus riittänyt, mutta mukavasti kuljettiin kuitenkin kärjen tuntumassa. Parhaimmillaan joukkue käväisi toisena Voima Tuomasjukan osuuden jälkeen.

Nuorisoviestin B-sarjassa mukana oli kolme erittäin nuorta PR-joukkuetta. Tämän sarjan paimiolaiset tukireitti- ja rastireittisuunnistajat kulkivat vauhdikkaassa, lähes 100 joukkueen joukossa suunnilleen keskivaiheilla.

Sunnuntaisessa Oravatonnissa Paimion Rasti oli seurojen välisessä pistekilpailussa 10. Parhaat pisteet seuralle toi D14-sarjan voittaja Essi Hölsö sekä poikien "pääsarjan", H16-sarjan nopein Topias Arola. H15-sarjassa Voima Tuomasjukka oli 6. ja D10RR-sarjassa Sofia Fingerroos 9.
Tweet