Paimion Rastin 30-vuotisjuhlat


Paimion Rasti täytti 30 vuotta viime vuonna, mutta Louna-Jukolan takia seura ei ehtinyt järjestää juhlallisuuksia. Sunnuntaina satakunta rastilaista vietti seurapäivää Liedon Parmaharjulla juhlistaen Paimion Rastin 30-vuotista seurataivalta.

Päivä aloitettiin suunnistusharjoituksilla. Jukolan viestin ratamestari Jukka Oksa oli laatinut kolme eripituista suunnistusrataa aina vaativasta radasta pihasuunnistukseen. Tämän jälkeen oli tarjolla peseytymismahdollisuus saunan kera.

Yhteisen ruokailun jälkeen alkoi Paimion Rastin 30-vuotisen taipaleen juhlinta. Paimion kaupungin terveiset toi Reijo Hallisto, joka on ollut myös yksi seuran perustajajäsenistä. Hallisto kertoi kaupungin arvostavan Rastin toimintaa liikunnan edistämisessä. Viikoittaiset Peimarin rastit on hyvä esimerkki kuntoilijoiden liikuntaharrastuksesta. Kilpailuissa menestyneet Rastin suunnistajat ja onnistuneet Jukolan Viestit ovat tuoneet kaupungille positiivista julkisuutta. Halliston mukaan Paimion Rasti on toiseksi tunnetuin brändi maailmalla heti Paimion Sairaalan jälkeen. Paimion kaupunki luovutti seuralle viirin toivoen yhteistyön jatkuvan ainakin entiseen tapaan.

Paimion Rastin edustusryhmän manageri Ossi Vesalainen esitteli edustusryhmän ja ryhmän tukena toimivat valmentajat. Niin nais- kuin miesryhmällä on erinomaiset edellytykset menestyä suunnistuksen suurviesteissä Tiomilassa ja Jukolassa.

Tilaisuudessa palkittiin viime vuonna Tiomilassa neljänneksi sijoittunut naisten joukkue. Louna-Jukolan kilpailunjohtaja Janne Virtaselle lahjoitettiin polkupyörä kiitokseksi vuosien työstä Louna-Jukolan hyväksi. Suomen suunnistusliiton ansio- ja kunniamerkeillä sekä plaketeilla palkittiin lukuisia seura-aktiiveja. Lisäksi huomioitiin seuran omalla erityispalkinnolla vuosia seuran hyväksi monella tavalla toimineita.

Kotiin lähtiessä jäsenet saivat mukaansa uunituoreen seuralehden Rastipostin.

Kuvat: Signe D
Tweet