Varustetilaus

Vihdoin olisimme tekemässä varustetilausta tälle vuodelle. Tilauksenne voitte täyttää alla olevasta linkistä löytyvälle tilauslomakkeelle. Tilauslomake on ensimmäisellä välilehdellä ja siinä on myös tuotteiden kuvat ja hinnat. Toisella välilehdellä on kokotaulukot. Muutamalta tuotteelta puuttuu edelleen uusin hinta, mutta lisään ne sinne, kunhan saan ne; tällä hetkellä noiden tuotteiden osalta on kerrottu vanha hinta (uusi hinta lienee aika lähellä noita vanhoja hintoja). Tuotevalikoima on hieman suppeampi kuin viime vuonna. Trimtexin minimitilausmäärä on 5 kpl/tuote eli en voi tilata alle 5 kpl jotain yksittäistä tuotetta; kun tuotteesta on erikseen naisten malli, niin tuo 5 kpl raja koskee tietysti erikseen sitten naisten mallia ja erikseen unisex mallia.

Koska Trimtexin toimitusaika on 6-8 viikkoa, meillä on nyt hieman kiire, jotta saamme varusteet ennen kauden alkua. Siitä johtuen pidän tuon tilauslomakkeen auki vain pari viikkoa eli täytättehän tilauksenne viimeistään 20.2.2016 mennessä. Tällöin saisin tilauksen tehtyä viikolla 8 ja voisimme saada varusteet huhtikuun alussa.

Joitakin tuotteita on minulla varastossa ja varaston näkee alla olevasta linkistä. Jos jotain jäi epäselväksi, niin kyselkää.

Ystävällisin terveisin,
Jenni Haapala
salmiakkimakeinen(ät)gmail.com
Tweet