Annamaria Väli-Klemelä PM-kisajoukkueessa

Paimion Rastin Annamaria Väli-Klemelä, 19, valittiin Suomen PM-joukkueeseen. Viimeistä vuotta alle 20-vuotiaiden tyttöjen sarjassa juokseva Annamaria suunnisti katsastuskisat tasaisesti. Perjantaina Silja-rastien pikamatkalla hän oli 12. ja lauantaina FinnSpringin normaalimatkalla 10. Myös naapuriseura AngA sai edustusta PM-kisoihin. Tuomas Kari ja Jussi Suna lunastivat paikat kymmenen parhaan pojan joukosta.
PM-kisat juostaan Ruotsin Flenissä vapusta alkaen tiukalla aikataululla.
1.5. Sprintti, tulokset, Suomelle kultaa (D20 Anni-Maija Fincke) ja pronssia (D21 Heli Jukkola), Annamaria 27.
2.5. Normaalimatka, tulokset, Suomelle mitali joka sarjasta, pääsarjoista pronssia (Jani Lakanen ja Heli Jukkola) ja junioreista hopeaa (Pinja Satri ja Juha-Matti Huhtanen), Annamaria 15.
3.5. Pikamatka, tulokset, Suomelle vihdoin kultaakin (H21 Pasi Ikonen ja H20 Juha-Matti Huhtanen). Lisäksi hopeaa Anni-Maija Finckelle (D20) sekä pronssia Janne Salmelle (H21) ja Heli Jukkolalle (D21), jo kolmas pronssi Helille. Annamaria 29.
4.5. Viesti, tulokset tulevat kun ehtivät, Suomelle kultaa tytöistä sekä hopeaa naisista ja pojista, Annamaria aloitti mallikkaasti Suomi 3:n, vaihtoon neljäntenä.

Suomen PM-joukkue

Tweet