Heli nappasi viidennen sijan Silja-rasteilla

Silja-rastit olivat tänä vuonna ensimmäinen katsastuskisa PM-kilpailuihin. Tästä syystä lähtölistalla nähtiin paimiolaisväriä myös pääsarjoissa.

Parhaan paimiolaisjuoksun teki Heli Lyytikäinen tyttöjen sarjassa. Heli tempaisi pikamatkalta itselleen viidennen sijan, jolla on hyvä lähteä jatkamaan lauantain normaalimatkalle. Annamaria oli samassa sarjassa 12:s. PM-joukkueeseen otetaan mukaan 10 suunnistajaa per sarja.

Pääsarjoissa parhaasta paimiolaisjuoksusta vastasi Markus. Markuksen sija oli 21 ja eroa voittaneeseen Jarkko Huovilaan tuli 2.32 min. Teemu oli 32 ja Janne 51. Naisten puolella Katri Kerkola otti sijan 25. Tappiota kärkeen Heli Jukkolan kertyi 3.59. Jaana Röytiö oli 29:s ja Inga Dambe 45:s.

Junioreissa maukkaimman sijan otti Henna Reponen D13-sarjassa, voittamalla sarjansa kahden ja puolen minuutin erolla seuraavaan. PR:n junnutiimi nappasi myös muita hyviä sijoituksia. Tarkemmin tietoa Silja-rastien tulossivulta.