Varustetilaus

Viimeinen tilaisuus tilata vaatteita. Tilauslomake on pyynnöistä johtuen avattu uudelleen ja on nyt auki sunnuntaihin asti. Mikäli joku ei ole vielä ehtinyt tilausta tehdä, niin nyt on viimeinen tilaisuus. Ensi viikolla lähetän tilauksen eteenpäin, jotta saamme vaatteet maaliskuuksi.

Muistuttaisin vielä, että minimitilausmäärä Paimion Rastin väreissä oleville tuotteille on 5 kpl. Jos tilausmäärä jää tämän alle (kuten se muutamissa tuotteissa on jäämässä), en voi kyseisiä tuotteita tilata.

Nyt olisi aika miettiä, mitä varusteita tarvitsee ensi kaudeksi seuran väreissä. Tilauslomake löytyy tästä linkistä ja tuotevalikoima on sama kuin viime tilauksessa alkuvuodesta.

Tilauslomakkeeseen täytetään oma nimi ja sähköpostiosoite sekä haluttujen vaatteiden kohdalle koko (ja määrä, jos haluaa enemmän kuin yhden). Jos tuotteen nimen alla lukee "erikseen naisten", se tarkoittaa, että siitä tuotteesta on erikseen naisten koot. Tällöin, jos haluaa naisten kokoja, tulee vaatekoon eteen merkitä W (eli WS on naisten S-koko, mutta S on miesten S-koko).

Tilauslomakkeen toisella välilehdellä on kuvat kaikista tuotteista numeroituna samoin kuin tilauslomakkeessa. Kolmannella välilehdellä on Trimtexin kokotaulukot.

Tilauslomake on auki tämän vuoden loppuun asti. Rastin painatuksilla/designilla olevien tuotteiden minimitilausmäärä per tuote on 5 kpl. Teen tilauksen ensi vuoden tammikuussa ja tuotteet pitäisi tulla 6-8 viikossa eli viimeistään maaliskuussa.

Valmiina varastossa olevat varusteet näkee tästä linkistä. Varasto sijaitsee allekirjoittaneen kotona eli täällä voi käydä sovittamassa ja katsomassa noita tuotteita. Kauden päätösjuhlaan tai johonkin vastaavaan tilaisuuteen voin myös tulla varustevaraston kanssa paikan päälle.

Jos on kysyttävää, niin ottakaa yhteyttä.

Terv. Jenni Haapala
salmiakkimakeinen(at)gmail.com
Tweet