Fredric SM-pitkän nelonen, Saara viitonen

Fredric Portin vastasi parhaasta PR-sijoituksesta ykkösryhmän SM-pitkällä matkalla Jyväskylän Muuratsalossa. Mitalille ei vauhti aivan riittänyt, mutta palkinnoksi kuitenkin neljäs sija 16 sekuntia pronssimitalista. Kilpailun nopein oli Hiidenkiertäjien Valentin Novikov, mutta uusien SM-sääntöjen vuoksi SM-kulta meni matkalla yhdeksännen kerran Vaajakosken Terän Jani Lakaselle.

Saara Norrgrann ylsi naisten puolella lähes samaan kuin Fredric oltuaan hienosti viides. Inga Dambe täydensi naisten menestystä heti Saaran perässä kuudennella sijallaan. Muista naisten finalisteista Emma Silvennoinen oli 26., Eveliina Hirvonen 29. ja virallisen SM-kilpailun ulkopuolella juossut Nina Temjakova 36. Kultaa kuittasi Tampereen Pyrinnön Saila Kinni.

Miehissä toiseksi paras oli valmentajaveteraani Kim Fagerudd sijalla 25. Muista kaikkiaan seitsemästä PR-finaalimiehestä Daniel Stenlund oli 32., Lasse Suonpää 33., Markus Lindeqvist 37., Sami Valkama 44. ja Jere Sipponen 45.

D18-sarjassa Niina Reponen suunnisti 15:nneksi ja D17-sarjassa Camilla Fingerroos 23:nneksi sekä H17-sarjassa Matias Arola 24:nneksi.
Tweet