Koululaisten viestistä SM-kultaa

Paimion HD13-sarjan viestijoukkue Essi Hölsö, Klaus Haanpää ja Topias Arola suunnisti kultaa Koululiikuntaliiton SM-kilpailuissa Tampereella. Viesti kulki vahvasti paimiolaiskäsikirjoituksen mukaan ja päättyi selvään, yli 1,5 minuutin voittoon.

Viestijoukkueissa piti olla sekä tyttöjä että poikia. Moni joukkue oli sijoittanut tyttösuunnistajan toiselle osuudelle, mutta Essi aloitti paimiolaisten viestin. Essi pysyi hienosti itseään vanhempien poikien vauhdissa ja päästi Klausin toiselle osuudelle hyvissä asemissa. Niinpä Klaus karkasi muilta joukkueilta osuutensa nopeimmalla ajalla. Kun Topiaskin oli ankkuriosuuden nopein juoksija, ei voittajasta jäänyt epäselvyyttä.
HD20-sarjan viestissä PR-nuorista Matias Arola oli opiskelukaupunkinsa Turun joukkueessa kuudes.

Myös henkilökohtaisessa kilpailussa paimiolaiset menestyivät hienosti. Poikien 13-sarjassa Topias Arola saavutti pronssia. Mitalisijan lisäksi paimiolaisten saaliiksi tuli kaksi plakettisijaa. Poikien 10-sarjan rastireitillä Leo Haanpää oli 9. ja 11-vuotiaissa tytöissä Essi Hölsö 10. D9RR-sarjassa Selina Arola oli 16. ja eroa palkinnoille jäi vain 22 sekuntia.