Halden SK vs. Paimion Rasti Gripträffenissä

Matti antoi vakuuttavan näytön kyvyistään
Seuraotteluksi kärjen osalta muotunut Gripträffen suunnistettiin sunnuntaina Ruotsin Mariefredissä. Mukana oli varsin tasokas osanottajajoukko ulkomaalaisia suunnistajia Ruotsin mestaruuskisojen kerätessä oman maan huiput. Kisan voiton vei Janne Virtanen, joka kukisti Haldenin maajoukkuemiehen Emil Wingstedin 11,5km:n radalla 58 sekunnilla. Kolmannen sijan nappasi Teemu Väre, joka myös otti kivoja päänahkoja: Kjetil Björlo (4.), Jarkko Huovila (14.), Petter Thoresen (25), Mats Haldin (kesk.). Matti Tahvonen säesti kaksikkoamme kuudennella sijallaan. Maininnan arvoinen suoritus on myös Mika Lyytikäisen (15.) juoksu vajaat viisi minuuttia Jannesta. Naapuriseuramme Ankkurin paras oli paluun seuran sopimusurheilijoihin tehnyt J-P Andelmaa (10.).

Nuorten sarjoissa voitot nappasivat Ville Kivelä ja Heli Lyytikäinen. Kisa päätti edustusryhmän varsin onnistuneen leirin lumettomassa Södermanlandissa. Nyt on selvillä melko tarkkaan Tiomilan maastotyyppi ja tästä on mukava jatkaa kohti kevään koitoksia.