Kuopio-Jukola

Paimion Rastin seurateltalla, paikat 53-54, pidetään lauantaina iltapäivällä klo 13:00 miesten 1.- 2. joukkueiden esittelytilaisuus. Tervetuloa paikalle kuulemaan joukkueiden viime hetken tunnelmat ja tutustumaan juoksijoihin.
Pullaa ja kahvia?/mehua tarjolla.

Lauantai-iltana, heti Venlojen viestin palkintojenjaon jälkeen, kaikille mukana oleville seuran juoksijoille ja kannustajille pienimuotoinen kahvitilaisuus.
Venlojen 1. ja 2. joukkueiden juoksijat kertoilevat omista suorituksistaan. Tervetuloa paikalle kuuntelemaan ja keskustelemaan - tilaisuus on vapaamuotoinen.

Olet lämpimästi tervetullut paikalle!

Huom! Muina aikoina tarjoilut ovat tarkoitettu kilpailijoille.

SEURATELTAN PYSTYTYS- JA PURKUTALKOOT:
Pystytystalkoot perjantai-iltapäivällä, edustusryhmän toimesta.
Purkutalkoot sunnuntaina sopivana ajankohtana (puolen päivän aikoihin?), ja kaikkien paikalla olevien odotetaan osallistuvan talkoisiin, kiitos.

T: Seuratoiminnan puolesta Kaija ja Kristiina
Joukkueet: (katso linkeistä alta)
Tällä hetkellä naisissa kaksi paikkaa vapaana ja varajuoksijoitakin varmasti vielä kaivataan. Innokkaat juoksijat voivat vielä ilmoittautua Ossi Vesalaiselle (etunimi.sukunimi@kaarina.fi).
Miehissä yksi paikka vapaana.

Joukkueet mahdollisesti vielä elävät viikon mittaan, joten tarkistakaa osuutenne vielä lähempänä kilpailua.

Bussikuljetus on varmistunut. Matkan hinta on 33€ menopaluu ja 18€ yhdensuuntainen matka.
Bussi lähtee koulukeskuksen edestä klo 05:15.
Bussin ajoreitti Vistantie > Valkojantie > Syybyntie > Iso-Iivarintie > moottoritietä pitkin tielle nro 25 ja siitä sitten nelosta ja vitosta pitkin kohti Vehmersalmea. Otamme kyytiläisiä Salon Piihovista.
Maksu maksetaan Paimion Rastin tilille FI87 5319 0420 0059 31, viestiksi Jukolan bussimatka. Ota kuitti maksusta bussiin, se on pääsylippusi.
Matkanjohtajana toimii puheenjohtajamme Jyrki Laine. Lisätietoa / kysymykset Hannelelle (joka ei tule bussilla!). Kummankin yhteystiedot löydät "seura > johtokunta 2014"
Kuopion Vehmersalmelle on matkaa n 500km ja ajoaikaa n 6h (ilman taukoja, pidämme toki muutaman lyhyen tauon). Venlojen viesti starttaa klo 14 ja järjestäjät ovat kehoittaneet varaamaan viimeiseen 30km matkaan 1h. Siksi aikainen lähtö.

Seuramme jäsenille on varattu 4kpl 10x10m telttapaikkaa, johon saa siis oman telttansa pystyttää. Majoitusteltoille olemme saaneet kokonaisen oman korttelin alueelta 1 ja paikkojen numerot ovat 5/6/13 ja 14.
Tweet