Nuorisoviestissä askel eteenpäin

Nuorisoviesti Turun Impivaarassa päätyi paimiolaisittain positiivisiin lopputunnelmiin. HD12-sarjassa Casper Fingerroos, Aapo Virtanen, Eelis Axelin ja Essi Hölsö olivat sadan joukkueen sähäkässä kisassa sijalla 19. Samalla nelikko oli niukasti paras varsinais-suomalaisjoukkue sarjassaan.
PR:ltä osallistui sarjaan kaksi varsin nuorta joukkuetta. Hyviä juoksuja tekivät myös kakkosjoukkueen Leo Haanpää, Jaana Haapala, Helmiina Löytönen ja Alina Löytönen päätyen sijalle 65. Kuvaavaa oli, että PR:n neljästä tukireittiosuuden juoksijasta vain Casper kuuluu ikänsä puolesta 12-sarjaan.
Moni paimiolaisten 12-vuotiaista juoksikin seitsenosuuksisessa HD11-16 –sarjassa, johon saatiin taas muutaman vuoden tauon jälkeen oma joukkue. Paikoin hyvin pienipiirteisessä maastossa joukkue sai aikaan varsin tasaisen suorituksen ilman suurempia virheitä. Niinpä lopullinen sijoitus oli 25. niukasti puolivälin paremmalla puolella. Joukkueessa juoksivat Topias Arola, Olivia Kaarlela, Camilla Fingerroos, Klaus Haanpää, Sebastian Fingerroos, Tuomo Haapala ja Matias Arola.
Samoissa maisemissa juostiin myös aikuisten Sprinttiviesti. Siinä Paimion joukkueet taistelivat kärkisijoituksista. Naisten puolella Signe ja Inga Dambe olivat kakkosia ja miehissä Henri Kalve ja Janne Nieminen kolmansia.