Särkänniemessä suunnistettiin menestyksekkäästi

Valokuva
Paimion Rastin edustusryhmän järjestämä suunnistuskoulu huipentui Särkänniemi-suunnistukseen. Mukana oli yli kolmekymmentä rastilaista, joista moni oli mukana ensimmäisellä kilpailumatkallaan. Särkänniemen huvipuisto tarjosi jälleen kilpailijoille haastavat ja vauhdikkaat radat. Hauskojen suunnistuselämysten ja –kokemusten lisäksi matkaan tarttui myös mukavasti menestystä. Sarjavoittoon ylsi paimiolaisista Topias Arola, joka voitti 11-vuotiaiden sarjan melkein minuutin erolla kakkoseen.

Hyvin lähelle palkintopallisijoitusta ylsi myös 8-vuotiaissa Aapo Virtanen, joka tuli neljänneksi. Kolmas sija jäi vaivaisen kolmen sekunnin päähän. Sarjoissaan viidenneksi nopein oli puolestaan 9-vuotiaissa Essi Hölsö.

Nuorimpien, alle 7-vuotiaiden sarjassa sai äiti tai isä lähteä mukaan matkaan henkiseksi tueksi. Niinpä näiden sarjojen tulokset ovat vähän epävirallisia. Kovaa vauhtia pitivät joka tapauksessa 7-vuotiaissa Henri Kurki, joka tuli kolmanneksi, ja 5-vuotiaissa viidenneksi tullut Topi Virtanen
14-16-vuotiailla Särkänniemi-suunnistus toimi SM-sprintin esikisana. Hyvän tuntuman parin viikon päästä pidettävään SM-kilpailuun kävivät ottamassa Camilla Fingerroos ja Matias Arola, jotka molemmat olivat 15-vuotiaiden sarjoissaan viidensiä. Lähellä kymppisakkia olivat myös Lauri Mulari (11.), Sebastian Fingerroos (12.), Helmiina Löytönen (16.) ja Saaga Välimaa (17).