Särkänniemi-Suunnistus 2012 infoa

Bussi Särkänniemi-suunnistukseen lähtee lauantaina 19.5 klo 7:30 koulukeskuksen edestä. Matka-aika on noin 2½ tuntia. Matkalla pidetään yksi tauko. Kilpailun ensimmäiset lähdöt on kello 10:30, joten ehdimme perille sopivasti ajoissa. Takaisin Paimion lähdemme noin kello 18:30.

Bussi on 58 paikkainen ja se aivan täynnä. Mikäli olet jostain syystä estynyt tulemaan paikalle tai menetkin omalla kyydillä, ilmoita Timolle tekstarilla (050 5382464)

Pakkaa mukaan kisavarusteet, vaihtovaatteitta, säänmukainen vaatetus, evästä sekä hiukan taskurahaa mahdollisia ostoksia varten.

Tilatut elämysavaimet luovutettaan tilaajille maksukuittia vastaan seurabussilla välittömästi kun saavumme Tampereelle. Timo ajaa etukäteen paikalle. Tällä pyrimme mahdollisimman joustavaan toimintaan. Ne jotka tulevat omalla autolla, soittakaa Timolle niin tiedätte missä on seurabussi lymyilee.

Bussimatkan aikana ensikertalaisille kerrotaan ja kokeneemmille kerrataan kuinka suunnistuskilpailussa toimittaan. Konkarit voisivat ottaa mukaan vanhoja karttoja Särkänniemi-suunnistuksesta. Matkan aikana myös jaetaan informaatiota mitä tapahtuu suunnistuskoulun jälkeen.

Kilpailukutsu.

Kilpailuohjeet (lisätään kun ne ilmestyy nettiin. Kisakeskuksessa löytynee viimeisimmät ohjeet infotaululta)

Lähtöajat sarjoittain.
Lähtöajat seuroittain.
Yllä on lähtöajat kansalliseen ja avoimeen kilpailuun. Loput osallistuvat joko Tornado tai Ipana-RR sarjaan (ns. kuntosarja), joihin ilmoitautuminen paikanpäällä.

Iso osa osallistujista käyttää KooVee:n toimittamia emitkorteja. Tarkistakaa että lähtöluettelon ja kilpailunumeron emitnumero vastaa käytössä olevaan emitkortin numeroon.

Matkan johtajina toimii Timo Lindi, Milla Vehkaoja ja Pertti Arola
Tweet