Edustusryhmä suksilla

Valokuva Sami lisää pitovoidetta suksiinsa.
Viime viikonloppuna 19 Paimion Rastin Edustusryhmän jäsentä siirtyi Tampereelle kehittämään peruskuntoaan. Tämä tapahtui tasatyöntäen, potkien ja suunnistaen.

Leirijärjestäjät Kim ja Juuso olivat tilanneet mainion kelin, sillä pakkasta oli alle kymmenen astetta koko viikonlopun. Tällä kertaa ei käyty hangessa kahlaamassa, vaan suksilla mentiin Tampereen Kaupin erittäin hienoilla laduilla. Juoksuvauhtia päästiin myös kehittämään, sillä lauantain aamupäivän harjoituksena oli Tampereen Aluevalmennuksen korttelisuunnistusharjoitus, mikä juostiin enemmän vauhtikestävyystempolla. Minun juoksu oli melko hankalaa, koska perjantain perinteinen hiihtolenkki oli vuoden ensimmäinen = nivuset jumissa.

Muut viikonlopun harjoitukset olivat tähän harjoitusjaksoon kuuluvaa peruskuntoaa, ja sunnuntaina melkein tehtiin 2-3 tunnin hiihtolenkki. Teemu, Juuso ja Sami taisivat ehtiä jopa Kangasalaan.

Tässä hieman kuulumisia leiriltä. Itse lähden perjantaina yhdeksäksi päiväksi Portugaliin harjoittelamaan suunnistus- ja juoksutaitoani sulalla maalla. Yhteensä Rastilaisia taitaa samanaikaisesti siellä olla noin 14. Tsemppiä treeneihin!

- Jonathan
Tweet