Edustusvalmennus uusiin käsiin

Kilpailukausi jatkuu vielä noin kuukauden päivät, mutta PR:n edustussuunnistus on jo lyönyt lukkoon ensi vuoden valmennusvastuisiin liittyvät kuvionsa. Edustuksen valmennusta neljä vuotta vetänyt Sepi vetäytyy kaudella 2012 taustalle, mutta jatkaa edelleen projektiluonteisesti mukana valmennuskuvioissa. Nuorempi sukupolvi Kimin, Satun, Markuksen, Matti T:n ja Janne V:n muodostaman kvintetin voimin ottaa seuran valmennusvastuun. Sepin lisäksi Mannerveden Mika on lisäksi jatkossa mukana valmennuksen taustatukena.

Uusista vastuunkantajista ”pelaajavalmentajat” Kim ja Markus ovat edustusryhmävaliokunnan vetäjän Raino Lindeqvistin mukaan hyvin motivoituneita tarjoamaan tieto-taitoaan erityisesti seuran nuorten, eteenpäin tähtäävien urheilijoiden käyttöön ja Janne puolestaan koordinoi valmennustiimin työskentelyä osaavalla otteellaan. Edustusjoukkueiden viestivalinnat tehdään tulevalla kaudella Kimin ja Satun johdolla.

Valmennuskvintetti pyrkii siihen, että Paimion Rasti tarjoaa tulevaisuudessa entistä laadukkaampia harjoitteita ja leiritapahtumia tavoitteellisille urheilijoille painopisteen ollessa aiempaa voimakkaammin suoritusten välittömässä analysoinnissa ja palautteen annossa. Tavoite on, että Paimion Rastin suunnistajat saavat jatkossa seuraltaan vahvan valmennuksellisen tuen, mikä mahdollistaa motivoituneiden urheilijoiden eteenpäin menon suunnistajina.
Tweet