Uusien Trimtex-asujen sovitus

Hei koko seuran väki,

Trimtex seura-asuista uudistuu ensi suunnistuskaudeksi tuulipuku (Advance) ja suunnistustrikoot . Seura-design tulee olemaan samaa sarjaa nykyisen suunnistuspaidan kanssa.

Lisäksi, jos tilauksia tulee riittävästi, tilaamme uusina tuotteina mm. kuoritakin ja kesä-/sisäharjoituskäyttöön shortsiasun, jota on saatavilla sekä naisten että miesten mallisena.

Jos haluat nähdä uudet mallit ja sovittaa sopivaa kokoa esimerkiksi tuulipuvusta, se on mahdollista torstai-iltana 30.12 Virtasilla Nummitiellä Preitilässä, josta starttaa myös mäkijuoksuharjoitus samana ajankohtana.

Trimtex-tilauksesta tulee infoa myöhemmin, mutta sovitus on jo nyt jouluviikolla, sillä Trimtexin uusi edustaja Mats Dahlén tulee silloin Norjasta vierailemaan Suomessa peräkontti pullollaan sovituskokoja.

Vielä lisäyksenä edelliseen:
Myös suunnistusasuista tullaan tekemään tilaus tässä samassa rytäkässä. Sovitusillassa voit siis myös sovittaa nykyistä, viimeiset 2v. käytössä ollutta, slimmimpää suunnistuspukumallia. Vanhaa valkoista reikäpaitaa ei enää tulla tilaamaan, sen mallisten suunnistusasujen valmistus on ilmeisesti loppumassa.


Hyvän joulun tervehdyksin seura-asujen design-yhteyshenkilö Katri Lindeqvist :)
Tweet