Tommi Reposelle vahva hiihtosuunnistuskauden avaus

Ensilumenrastit käytiin kuluneena viikonloppuna 4.-5.12 Äkäslompolossa. Paimion Rastilta mukana oli Reposen sisarukset ja Sipposen Jere. Nuorten MM-ryhmään kuuluva Tommi Reponen aloitti kisakautensa vahvasti, voittaen lauantain kilpailun selkeästi yli minuutilla. Sunnuntaina pitkän matkan kilpailussa hän joutui nöyrtymään toiseksi lopun 50 sekunnin virheellä, maalissa häviten reilulla puolella minuutilla Lauri Nenoselle, joka voitti sunnuntain kisan. Tommi voitti kokonaiskilpailun. D16-sarjassa lauantain kisoissa Niina Reposen emit sammui, mutta sunnuntain kisoista tuli tulos ja sijoitus oli 9. Jere Sipponen oli lauantaina 14. ja sunnuntaina 17. Yhteistuloksissa Jere oli 14. Ensilumenrastit olivat hiihtosuunnistuksen nuorten MM-ryhmälle näyttökilpailu tulevia MM-kisoja ajatellen. Ensi viikonloppuna näyttökisat jatkuvat Kuusamossa kansallisilla kilpailuilla.