25manna

Syksyn ruotsalaiseen suurviestiin saamme liikkeelle peräti kolme joukkuetta. Kannattaa jo tutustua kisasivuihin ja viimeistellä kunto huippuunsa. Reissusta tulee varmasti unohtumaton! Näytämme mallia, kuinka intoa riittää ja suunnistus on hauskaa.

Joukkueiden ensimmäiset versiot ovat linkin takana. 75 hengen "lauman" ollessa kyseessä, muutoksia tullee varmasti vielä viikolla. Samoin varamiehien ja naisien käyttöön todennäköisyyksien valossa jouduttaneen, joten innokkaat juoksijat voivat vieläkin ilmoittautua. Viimeistään laivapalaverissa saat varmistuksen lopullisesta osuudestasi.

Varapaikalle ilmoittautumisia ja tietoja mahdollisista sairastumistapauksia vastaanottaa Matti Tahvonen (044 302 9728, matti ät paimionrasti piste fi), Tapani Salo (pj ät paimionrasti piste fi) ja Matti Sipponen (matti.sipponen ät kolumbus piste fi).

Bussi lähtee koulukeskuksesta perjantaina klo 19:00 ja ajaa reittiä Valkojantie – Syybyntie – Iso-Iivarintie – Moottoritie.

Matkustamme Vikingillä, laiva lähtee Turusta klo 21:00. Laivalla on varattu joukkueinfoa varten pieni kokoustila klo 21-22.

Oman bussimme lisäksi meitä odottaa Tukholman satamassa bussi (lähtee klo 6:50), joka kuljettaa toisen puolen ryhmästämme kilpailupaikalle ja takaisin (klo 17:30). Laivalippujen jaon yhteydessä ilmoitetaan ketkä kukevat matkan ruotsalaisbussissa.

Jos satut omistamaan räikän, ota se mukaan. Niitä näkee ja kuulee suunnistuskisoissa muuten todella harvoin, joten olkoon se tunnusäänemme Mannassa ja kenties myös jatkossa!

Tweet